Büdös szőnyeget lehet valahogy házilag szagtalanítani?
Fűtött szobában van, laminált parkettán, ami alatt nejlon van, tehát nem ázik fel, mégis olyan dohos vagy milyen szaga van, már az ágyon fekve is lehet érezni. Nem folyt rá semmi. Ilyen szokványos 20-30 éves, de teljesen jó állapotú szőnyeg.
Mondjuk, az reális elképzelés, hogy feltekerve a kádba áztatom félórára először az egyik végét, aztán a másikat, végül kilógatom a szárítókötélre?
Vagy mindenképpen be kell adni tisztítóba? Ha igen, ott milyen tisztítás az, ami nem csak a felszínt tisztítja, hanem a teljes keresztmetszetet átmossa?
Nem is feltétlenül most csinálnám, csak járatom az agyam rajta, hogy mit lehetne csinálni.
Nem tudom, van-e nálunk olyan tisztító, ami át is mosná. Ezért is lenne jó tudni, hogy hogy hívják azt a tisztítást, amikor át is mossák, nem csak a felületét tisztítják. Mert ahogy rákerestem a guglival, általában ilyesmiket írnak, meg hogy két oldalas tisztítás, és nem tudom, hogy keressek rá a teljes tisztításra.
Normális tisztítóban így csinálják, erre lenne szükséged.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!