Miért szöszösek a ruhák mosás után?
Nagyon el vagyok keseredve, mosás után szöszösek (porosak) a ruhák (C&A, H&M stb.) a fehértől a feketéig.
A létező összes programot kipróbáltam már, 40,60,90 fokon.
Folyékony mosószert használok (Ariel, Tomi)
Öblítő (Coccolino, Silan)
A mosógépem Samsung kb. 4 éves
Szerintetek mi lehet a probléma?
Nem válogatod szét megfelelően. Nem csak szín, hanem anyag szerint is kell válogatni.
Én pl. zoknikat, alsónadrágokat, melegítőket együtt mosom. De fekete polót, pulcsit nem teszek közé. Nadrágokat szintén külön, rövid programon. Fehéreket csak fehérrel.
Pontosan milyen szöszök vannak rajta? Mi szerint válogatod a ruhákat?
A szöszölődés anyag jellemző, vagy a gép csinál valamit. Sok mosószerben az enzimek a pici szöszöket le is bontják.
4 éve szöszös?
Szín szerint válogatom szét a ruhákat. Porhoz hasonló szösz van rajta.
Nem 4 éve ilyenek kb. fél éve, csak azért írtam, hogy nem régi a mosógép.
Köszönöm a válaszokat!
Annó nem változott semmi, mikor elkezdődött?
Max próbáld kimosni a mosógépet trisóval, vagy kapható mosógéptisztító szer is.
Vettem már mosógéptisztítót.
A víz keménységére már én is gondoltam, meg fogom még próbálni a vízlágyító használatát!
Olvasgattam a szárítógépekről, hogy összegyűjti a szöszöket legvégső esetben venni fogok egyet hátha megszűnne a probléma.
Nagyon kedvesek vagytok, hogy próbáltok segíteni, köszönöm!
Ment mindenkinek a zöldkéz.
Vizlágyítónak jó a trisó is.(az is az). 1ek adj mosásnál.
A mosógép dob belsejében a műanyag befele álló akármik jól a helyükön vannak, nem mozognak?
Nem vettem észre változást a mosógépben.
Köszönöm az ajánlást ki fogom próbálni!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!