Olajfoltot mivel szedjem ki?
Figyelt kérdés
Májat sütöttem, az olaj nagy felületen ráfröccsent az új melegítőfölsőmre.
Ha beáztatom trisós vízbe, az segít?
Egyszer már átmentem rajta marhaepeszappannal, de nem bizonyult hatékonynak.
2021. jan. 1. 10:43
1/8 anonim válasza:
tescos hideg zsíroldó. De, ha véletlenül van otthon amway pre-wash spray, az a biztos. Egyébként a zsíroldó is jó, az anyagot nem károsítja, nem szedi ki a színét se.
2/8 A kérdező kommentje:
komolyan? húú, de jó, ez eszembe sem jutott és van is itthon tescos zsíroldóm.
köszönöm szépen
2021. jan. 1. 10:57
3/8 anonim válasza:
Én féktisztítóval próbálnám. (Mert az van itthon, és tudom, hogy kiviszi.)
4/8 anonim válasza:
A mosószeres meleg víz a legbiztosabb (ha a mosási hőmérséklet nem kritikus). Sokat számít a textilia anyaga. Gyapju nem bírja a meleg mosást, műszálas anyag érzékeny lehet a szerves oldószerekre, de a hideg zsíroldót sem ajánlanám, mert az erős lúg is megduzzaszthatja, oldhatja a műszálas anyagot.
5/8 anonim válasza:
Nehogy ráfújd a zsíroldót a ruhára!
Mosogatószerrel dörzsöld be, egy jó párszor meg kell ismételni a folyamatot, hogy kijöjjön.
6/8 A kérdező kommentje:
OK. köszi, megpróbálom a mosogatószert. 90 százaléka pamut, a többi műszál.
2021. jan. 1. 12:22
7/8 anonim válasza:
Biopon áztatópor biztosan kiviszi. Olvasd el a használati útmutatót.
8/8 A kérdező kommentje:
#7, köszi. egyelőre mosogatószer - most ázik -, ha nem oké, jön a biopon.
2021. jan. 1. 18:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!