Fém kekszesdoboz rozsdásodása ellen tehetek valamit?
Figyelt kérdés
Már kettőt ki kellett dobni miatta. Van, ami leszedi a rozsdát vagy ami megakadályozza, hogy rozsdásodni kezdjen? Ahogy elmosogatom, hiába törlöm meg alaposan, az alján az illesztésből nem tudom eltávolítani 100%-ig a nedvességet.2020. dec. 14. 11:37
1/8 anonim válasza:
Rozsdamaró és többrétegű festés.
2/8 anonim válasza:
Nem kell használni, akkor nehezebben (lassabban) lesz bármi baja.
3/8 anonim válasza:
Pont ma festegettem kintre való fémet.
Először csiszold meg smirglivel, hogy bele tudjon kapni a festék. Aztán vegyél rozsdaálló alapozót. Én 2 rétegben viszem fel ecsettel, maszkban. Arra megy majd rá, nálam szintén két rétegben, a kültéri festék.
Kizárt, hogy így elrozsdásodjon.
4/8 anonim válasza:
Már én is gondolkodtam a megelőzésén. Engem a belső rozsdásodás zavar.
Táplálékkiegészítők dobozában lévő szilikongolyós tasakokat fogom gyűjteni,és belerakni a fémdobozba, hogy elnyelje a felesleges nedvességet.
5/8 anonim válasza:
En kidobom es veszek masikat. 1-2 ev kell neki hogy rozsdalni kezdjen, ketevente egy kekszesdoboz nem fog foldhoz verni anyagilag. Es akkor nem kell germozni a rozsdamaroval, festekkel, aztan hetekig szelloztetni hogy ne legyen festekszagu amit belerakok...
6/8 anonim válasza:
Mosogatás után télen a fűtőtestre kell feltenni, nyáron a napra. Akkor rendesen megszárad és nem rozsdál.
7/8 anonim válasza:
A levego paratartalmaval is reakcioba lep es rozsdasodik.
8/8 A kérdező kommentje:
Fűtőtestet megpróbálom, köszi a tippet.
2020. dec. 18. 20:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!