Ciki ha egy 15 éves lány szeret takarítani? Mit gondoltok róla? :D XD
Figyelt kérdés
2010. aug. 12. 12:23
11/21 anonim válasza:
Remélem az én lányom is ilyen lesz. :)
12/21 anonim válasza:
Nagyon jo tulajdonsag! Legalabb soha nem fogsz disznoolban elni.
En is szeretek takaritani, de nem nagyon fozni. Sok ember foz, foz, es az egesz lakas egy nagy kupi. Takarits, jo torna, mindent megtalalsz, nem kell felni a varatlan vendegektol.
13/21 anonim válasza:
én is imádok, csak a rendrakást utálom, amit előtte kell csinálni. de ha néha elkap a hév, az uracskám rá sem ismer a lakásra, mikor hazajön :D
14/21 anonim válasza:
Remélem egyszer ilyen feleségem lesz:D
15/21 A kérdező kommentje:
_=D :)
2010. aug. 12. 17:38
16/21 anonim válasza:
egyaltalan nem! sot ez mar azt jelenti,h eretteb vagy mint a tobbiek! nagykorodban ugyis szukseged lesz ra
17/21 anonim válasza:
egyaltalan nem ciki,sot ez azt jelenti,h nagyobb vagy a tobbieknel(agyban). nem meno,ha valaki utal takaritani.en is szeretek
18/21 anonim válasza:
Őszintén, ki mondta neked, hogy ciki???! :) De tényleg, kíváncsi lennék rá, hogy miből jött ez neked, hogy ciki.
19/21 Piciregica válasza:
Attól,hogy furcsálta az illető,szerintem nem tartotta cikinek.Szeretem a rendet,de nem szeretek takarítani.Nagyon ritkán van hozzá kedvem,de akkor lelőni sem lehet,annyira csinálom:D
Irigyellek...
20/21 anonim válasza:
Ha főzni is tudsz akkor I Want you...:D
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!