Hulladékmentes, környezetbarát mosogatáshoz tippek? Műanyag nélküli mosogatószer?
Figyelt kérdés
Nagyon le szeretném cserélni a mosogatószerem valamire ami műanyag flakon nélkül jön. Egy mosogató szappan használtam ami nem rossz de kb.minden tányér után hozzá kell dörzsölni a szivacsot(kókusz szivacsot használok) és sokkal tovább tart így a mosogatás.
Valaki esetleg próbált valamit ami bevált? esetleg az életvirág mosogatószappant?
2020. dec. 9. 17:05
2/7 anonim válasza:
Nekem van a mosogatom mellett adagolo, olyan mint a nyilvanos mosdokban a csap melletti kis fem cso. Csak ujra kell tölteni igy nem flakonosat veszek.
3/7 anonim válasza:
Luffa mosogatószivacs is jó, a csomagolásmentes boltokban a kimérős mosogatószereket próbáld, biztosan van olyan is,aminek az összetétele is környezetbarát. Nekem személy szerint már a csomagolásmentesség is óriás lépést jelent.
4/7 anonim válasza:
Én mosogatógépet használok, mivel az lényegesen környezetbarátabb megoldás.
Egy egész vendégség szennyesét bele tudom rakni és 6liter vízzel tisztára mossa.
Ez kézzel sose ment...
A bele való tabletta is mosószóda lényegében, és nincs műanyag flakonban.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a válaszokat sajnos mosogatógépre se pénzem nincs se hely a konyhában, de majd talán a jövőben sikerül beszerezni:)
2020. dec. 9. 21:28
6/7 anonim válasza:
szia,
nézz szét a hulladékmentes.hu-n, én onnan rendelek mosogatószert :)
7/7 anonim válasza:
Oliva marseilles fehér szappan feloldva vízben szódabikarbóna bele ha kell (erős zsíroldó) vagy citromsav(könnyen lemosható)..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!