Milyen különálló mosó és különálló szárítógépet vegyek?
Figyelt kérdés
Milyen mosogépet, és külön szárítógépet vegyek?
7 vagy 8 kg töltetkapacitásút? És milyen márkát ajánlotok?
Ilyen mosogépet:
[Beko]
és ilyen szárítógépet néztem:
[Electrolux]
Vásárlási szempontjaim a következők lennének:
-Energiahatékonyság
-Későbbiekre gondolva egymásra építhetőség
-Ár/érték
-Garancia
Tényleg, mitől függ h egymásra lehet-e építeni 2 gépet?
Illetve ha 8kgos mosókapacitású mosó és külön szárítógépbe pl csak 5kg ruhát teszek az baj?
2020. dec. 5. 17:53
1/6 A kérdező kommentje:
2020. dec. 5. 17:59
2/6 anonim válasza:
Egyértelmű, hogy Electrolux.
Nem tudom, hogy mitől függ, de annyi a történet, hogy alul mosógép, felülre szárító.
Kettő közé lehet venni ilyen rugós elválasztot..
Semmi értelme.
De nálunk van.
Nem baj, ha kevesebb ruhát pakolsz bele, hamarabb végez a szaritással.
3/6 anonim válasza:
Electrolux gépeket ajánlom, minél nagyobb kapacitású annál jobb, lehet, hogy most csak ketten vagytok, de ha esetleg bővül a család, jól fog jönni a 8 kg. Illetve az Electrolux gépek megmérik a betett ruha súlyát és aszerint alakítják a víz felhasználást és a mosás idejét.
5/6 anonim válasza:
Elektrolux van teljesen jó,esetleg még AEG.
6/6 anonim válasza:
Elecrolux gépeket használtam évekig. Csak ajánlani tudom. A szárítót azonban nem érdemes teljesen megpakolni, mert akkor nem fog jól szárítani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!