Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Betartjátok a szabályok...

Betartjátok a szabályok takarításkor? Például rá van írva egy szerre hogy kesztyűbe kell használni.

Figyelt kérdés
Volt olyan hogy sima kézzel takarítottatok? szemüveget használtok vagy arcvédőt?

2020. dec. 2. 17:10
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

Sósavat én sose használtam nem tudom hogy tartalmazza-e... amúgy nálunk állandóan nyitva van az ablak legalább bukóra :D Lidl w5 vízkőoldót használok.

Citromsav sajnos nem jó fuga tisztításra csak ez vált be és a Lidl w5 zsiroldója. Ezeket rá öntöm/spriccelem egy nagyon kicsit meg surolom egy félórát állni hagyom törlöm vagy ha padló akkor felmosom és csili-vili.

Valahogy kényelmesebb és nem idő igényes ahhoz képest hogy hetente négykézláb fogkefevel meg köröm kefevel végig suroltam. Maga volt a rémálom. Így csak havi 1x kell. (Nagyon világos a fuga ami passzol a járólaphoz nem is akarom cserélni ezért kell havonta)

2021. febr. 5. 14:54
 22/29 anonim ***** válasza:
54%
Na, még egy ok, hogy miért tilos fehér fugát csináltatni...
2021. febr. 5. 18:26
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
Ez fehér hanem nagyon halvány krém színű barna gyönyörűséges nem is cserélném semmiért. Mióta könnyű a fuga takarítás abszút nincs okom a panaszra. Amikor a maszk is felkerült akkor coopos vízkő oldót használtam a lidl w5nek semmi szaga nincs 🤷amúgy ha sötétebb fugát választok ugyan úgy ugyanennyi idő alatt lett volna koszos mint ez csak alig látni... Szerintem egy héten egyszer nem nehéz. Én senkit nem beszélek le róla, én se bántam meg. Mindig tiszta :D
2021. febr. 6. 06:28
 24/29 anonim ***** válasza:
PVC-n filózok. Az nem olyan hideg, és ha lleesik valami akkor nem olyan hangos.
2021. febr. 6. 11:19
 25/29 anonim ***** válasza:

"(Nagyon világos a fuga ami passzol a járólaphoz nem is akarom cserélni ezért kell havonta

...

Szerintem egy héten egyszer nem nehéz."

Na várjál, most akkor havonta vagy hetente? Mindjárt azt írod, hogy naponta. :D

Egyébként teljesen igazad van, én is a világos padlót (meg egyéb felületeket) szeretem: ha koszos, hadd lássam, hogy le tudjam tisztítani mielőbb! A sötét is pont ugyanolyan retkes, csak azon nem látszik. Sőt, pont mert nem látszik meg rajta olyan hamar, kevésbé takarítják, így még koszosabb.

2021. febr. 6. 13:45
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

Heti-t akartam telefon át írta elnézést tényleg hülyén jön ki :D mindig vissza olvasom mert sokszor kijavit ami néha jó ezért nem offolom de ezen át siklottam :D

Nagyon makacs nálunk a vízkő tervben van szűrő beszerelése anyagiak kérdése még ez a projekt :) egyébként akár milyen hülyén hangzik én direkt ezért vettem mindenből világosat, szőnyeget szekrényt mindent. Amúgy se szeretem a sötét színeket. Egyedül az ablak keret kívül antracit színű de az szerelem volt ott meg nincsenek szabályok és mindent szabad 😝 😂

#24 nem az ha teszel alá padlófűtést nyilván olyan járólap kell hozzá de abszut megéri. Nekünk olyan járólap van ami nem tudom hogy de esküszöm puha 😂😂 nincs olyan kemény kő érzete az embernek én nagyon szeretem. PVC-n full műanyag érezted lesz és nem tartós egy nyűg lerakni szerintem...akkor már inkább a Vinyl padló abból is a klikkes vízálló. Nekünk majd nem az lett amúgy de úgy voltam vele hogy jarolapnal az se lesz tartósabb. Nem akarom 10 évente a padlót felverni:D meg ha leesik valami erre nem lehet alapozni :D amúgy csak mondom hogy PVC-re ha kifolyik valami és nem veszed észre azt felmosni áhhh egy halál... Világos fugáról nem de PVC.rol mindenkit lebeszélek :D esetleg olyan helyiségbe ahova nem jársz be olyan sokat pl használaton kívüli kamara idény cuccokkal tele. Nekünk annó egész ház PVC volt mert de jó olcsó csomó minta kutya füle nagyon menő de jó lesz... Ahha elhittem :D felszedését nem jellemezném egy szóval se inkább...

2021. febr. 6. 14:49
 27/29 anonim ***** válasza:

padlófűtést? :) Ez panellakás. 40 évig 5mm vastag pvc volt, de szétporladt alatta a beton. Csak emiatt kell kicserélni, pvc lesz.

Nekem mindig kiesik valami a kezemből, vagy az asztal mellé teszem. Nem hülye vagyok, csak rosszul látok. A padlőt összetöröm 1 hónap alatt, PVC-t meg magam is le tudom rakni.

2021. febr. 6. 18:35
 28/29 anonim ***** válasza:
Ujj sajnálom ezt nem tudtam hogy 100%ban el van döntve
2021. febr. 7. 00:15
 29/29 anonim ***** válasza:
Sok kémiát tanultam, ezért megfelelően laza tudok lenni a testi épségem nem veszélyeztetése mellett.
2021. aug. 9. 17:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!