Media Markt OK mosógépen elég vajon a 60 perc/40 fok mosás, vagy hosszabbat érdemes választani?
Tud 15 és 30 perc alatt is 30 fokon mosni, de ezeket nagyon kevésnek találom.
Szerintetek elég a 60 perces program 30 vagy 40 fokon, vagy érdemes hosszabbat választani (vegyes, műszál, pamut, stb. programok is vannak rajta, 80-110-135-180 peresek is vegyesen, érdemesebb volna ezeket használni?
Ti milyen hosszú programon mostok irodai munkai és otthoni ruhákat?
Tudnád részletezni mondjuk a tök sima pamut, 40 fokot max centrifugánál?
Mit mutat azokhoz amit írtál?
Micsoda hobbija van egyeseknek XD
No,kérlek alássan, az alább adatokat adja meg:
Pamut 40 fokon, 6 kg töltet: 0,72 kWh, 64 l víz, 2 óra 09 perc, 1200-as ford.
Pamut 40 fokon, 3 kg töltet: 0,53 kWh, 35 l víz, 2 óra 09 perc, 1200-as ford.
És egy főzőprogram:
pamut 90 fokon, 6 kg töltet: 1.75 kWh, 50 l víz, 2 óra 09 perc, 1200-as ford.
Nem a reklám helye, de innen leszedhető a gép használati utasítása.
Látom, már nem kapható, nem is tudom, forgalmazzák-e még, de ilyenem van nekem is.
MIELE W196 HU LW
Én egy háziasszony szintjén közelítem meg. Csendes, tartós és gyönyörűen mos, pedig nálunk keletkezik bőven koszos, poros, sáros ruha, mert a férjem terepen dolgozik. Azokkal a ruhákkal csak előmosással és sok vizet használó programmal boldogulok.
Viszont valaki írta korábban, hogy az ökomosószerek nem váltak be neki. Hát, nekem sem. Egyszer kaptam, kipróbáltuk, de csalódás volt. Nem tudom, ki az, akinek azzal pozitív tapasztalata van. Talán azokhoz a cuccokhoz, amihez egy átgőzölés is elég, megfelelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!