Media Markt OK mosógépen elég vajon a 60 perc/40 fok mosás, vagy hosszabbat érdemes választani?
Tud 15 és 30 perc alatt is 30 fokon mosni, de ezeket nagyon kevésnek találom.
Szerintetek elég a 60 perces program 30 vagy 40 fokon, vagy érdemes hosszabbat választani (vegyes, műszál, pamut, stb. programok is vannak rajta, 80-110-135-180 peresek is vegyesen, érdemesebb volna ezeket használni?
Ti milyen hosszú programon mostok irodai munkai és otthoni ruhákat?
Bőven elég egy 60 perces, az alá/fölé én sem szoktam menni. Viszont arra figyel, hogy nem teheted be a maximális szárazruha kapacitásnak megfelelő mennyiséget. Vagyis beteheted, csak nem biztos, hogy tiszta ruhákat fogsz kapni a végén.
Nekem Samsung gépem van, általában én is a 60 perces programot használom, kényes ruhákra a kímélő, vagy kézi mosás programot.
Na már megint...
Könyvét elolvastad???
Milyen fajta anyahból készült a mosandó? Mennyi és milyen kosz?
De minek kérdezed? Próbáld ki és megtudod.
4: pont ezt írtam én is, hogy a 30 percet kevésnek találom!
Arról szólt a kérdésem, hogy egy órás programmal mossak-e, vagy még hosszabbal.
Igen, 3 kg-t ír 60 perces programhoz is, csak a nagyon hosszúakkal lehet 6 kg-t, de a vízmennyiség nem annyira változik, szóval többet is rakok bele, mint 3 kg, majdnem tele rakom mindig. :)
No komment :D :D de tényleg.
Ma megfogadtam, hogy itt senkinek többet nem adok tanácsot. Felteszik a kérdést, de kb magasról tojnak rá ki mit válaszol, ki milyen tanácsot ad. Szerinted az logikus, hogy nem változik a vízszint? Ugyanannyi víz kell 3 kg ruha kimosásához mint 6 kg-hoz? Ruhamennyiség alapján szívják a vizet, nem úgy mint a 30 éves energomatok.
Tudm már miért az elötöltős a sztár.
Arra rakják a teknőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!