Mosási tippek, tanácsok?
Figyelt kérdés
Valamit úgy érzem nem jól csinálok. Alap foltok sem jönnek ki, hiába áztatok, folttisztítózok. A mosógép tiszta, erre ügyelek mindig. A kérdésem az lenne, milyen mosószereket használtok, milyen mosóprogramokat használtok?2020. nov. 16. 20:05
1/8 anonim válasza:
Milyen foltokkal van problémád?
Én 40 fokon mosok, csak a fehérneműt 60 fokon.
Sajátmárkás mosógéleket használok. Csak makacs foltokhoz használok dm-es gallseife folttisztító szappant, mint pl vörösbor v paradicsomos, zsíros foltok az abroszon
4/8 A kérdező kommentje:
Mondjuk egy egyszerű ketchup folt. Vagy pl. egy pizzakrém szósz, amit áztattam egy egész éjszakán át domestos fehérítős vízben (fehér pamut póló) tettem a foltra mosogatószert, dörzsöltem, majd betettem a gépbe, és ugyanolyan foltosan vettem ki. Folyékony Ariellel mosok amúgy.
2020. nov. 17. 10:25
5/8 anonim válasza:
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, kipróbálom a fentebb említett termékeket. :)
2020. nov. 17. 11:25
7/8 anonim válasza:
A lényeg, hogy ne hagyd beszáradni a foltot, hanem ahogy lecsöppented a ketchupt v. mást, azonnal nedvesítsd be! Esetleg még mosogatószerrel is "előkezelheted"...
Utána jöhet a folttisztítószappan, vagy az oxi! És azt is hagyd pár óráig hatni az anyagon mosás előtt.
8/8 anonim válasza:
Fehér ruha erősen veszett dolog lesz minden pirostól-rozsdától.
Lehetőleg azonnal kiöblíteni folyó meleg vízzel és minő megleő, konyhai mosószerrel, mert az lesz ott kéznél. De szappan is jó, mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!