Mejik a legjobb öblítőszer?
Végre valaki aki szerint is az ecet a főzelékbe és a vízkőoldáshoz való!
Nekem is az összes ruhám durva tapintású, bolyhos lett tőle.
Én a Frosc öblítőt a Müllerben szoktam venni, eredeti német és fele annyiba kerül mint amit a linken mutatsz. Próbáld ki a e fehér Lenort, annak is minimális illata marad mosás után.
Fehér lenor régen kihullott.
Ecetöblítéses mosáshoz is volt már szerencsém, semmi bajom nem volt tőle, tökéletesen nedvszívó lett minden. De a műszálas ruhákhoz az nem jó.
Valaki linkelné mondjuk azt a froscht értelmes áron? Összevissza vannak.
"Törülközőhöz, ágyneműhöz, fehérneműhöz nem használok semmi olyat ami bevonatot csinál rá, mert nem lesz nedvszívó (ami ezen textilek lényege)."
Nem tudom milyen bevonatról beszélsz?
Az öblítő nem csinál bevonatot. Minden törölközöm öblítőzés után is tökéletesen nedvszívó. Igaz, nekem semmi nem műszál, a ruháim sem, mert a műszáltól kipattog a bőröm és viszket. Amik nálam előfordulhatnak és otthon moshatóak, az csak pamut és vászon.
Kérdező! Nem kell ezen sokat variálni, ecethívők kontra ecettagadók párbajában részt venni, hanem használd az ecetet, ha neked az bevált!
A műszálas cuccaidhoz meg vegyél antisztatizáló spray-t és a probléma megoldva!:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!