Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Ért valaki a mosógépekhez?...

Samandra kérdése:

Ért valaki a mosógépekhez? Most várásoltam áruházból 2 hete egy Beko márkájú mosógépet. Ötödször mosok vele, most nagyon durván ugrált centrizésnél, még az odacsavarozott fedele is leesett! Kell aggódnom?

Figyelt kérdés
Több ismerősöm is a Beko-t ajánlotta. Az első 4 mosásnál nem is volt semmi gond. Pláne, hogy leginkább a 28 perces gyorsmosást használtam, és egyszer a 120 perces szintetikust. Most megint a szintetikust indítottam és annyira durván kiugrált a helyéről centrizésnél, nagyon hangos volt és ledöbbentem, amikor megláttam, hogy a fedele a földön a csavarokkal együtt, pedig be lett csavarozva! Valaki tudja, hogy mitől lehet ez és mennyire kell megijednem a jelenségtől? Az értékelhető válaszokat előre is köszönöm!

2020. nov. 1. 10:48
1 2
 11/13 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
Itt nem a Beko márkával van a baj... hanem azzal, hogy nem szabad telerakni a mosógépet ilyen programoknál.
2020. nov. 3. 20:46
 12/13 anonim ***** válasza:
Hát igen... mindig hülyének néznek amikor a gépkönyvet kérem. Vajon miért is akarom elolvasni...
2020. nov. 3. 21:38
 13/13 anonim ***** válasza:
vízszintbe kell állítani, akkor nem ugrál vagy zörög
2020. nov. 4. 11:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!