Mosható arcmaszkot milyen gyakran mosod ki?
Hetente-kéthetente.
Heti 1, max 2 nap hordom az egy órás utazásom idejére.
Ha minden nap egész nap hordanám, akkor legkésőbb naponta cserélnék tiszta maszkra.
Páromnak a maszk külseje lesz koszos hamar, ha melóba elviszi magával - sok sikert egy fehér maszk tisztán tartásához egy autószerelő műhelyben. :DDDD
Nekem egyáltalán nem lesz "koszos" pedig én is viselek alatta egy kevés sminket.
Amúgy nem baromság az utcán hordani, én is szoktam ha 1-2 percet kellene nélküle tölteni, több idő lenne elpakolni meg előkotorni.... ráadásul ahogy hűl a levegő, nekem úgy lesz egyre kellemesebb, a héten már többször elfelejtettem levenni miután kimentem egy üzletből. Nem fagy le az orrom benne. :D
Az abc-ben én is imádom a hűtőpultnál, meg majd sokan fogják imádni hidegben, azért amiért írod.
Autóreszelőkhöz csináltass egy feketét. De annyira birom, hogy nem képesek sehol reklámmaszkokat gyártani, pl autóreszelőknek a légszűrőgyártók gyárthatnának autószerelőbiztosat, szénszűrős betéttel. Tök evidens lenne, nem?
Télen évek óta "maszkként" hordott sállal mászkálok. :D
Két fekete és egy fehér van neki, nem nagy cucc kimosni, csak érdekességképp írtam hogy azért nem nagy művészet összekoszolni. :)
Áh, a múltkor falat fúrtam. 5 perc alatt ki lett dekorálva. persze azt nem a "kötelezős" maszkban, hanem tisztességes pormaszkban végeztem.
Majd a szemüvegesek fognak nagyon faszán szívni amikor még hidegebb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!