Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Mennyire fontos a ruhák illata?

Mennyire fontos a ruhák illata?

Figyelt kérdés
Kérek mindenkit, hogy az ecetet most hagyjuk!
2020. okt. 2. 08:13
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
37%

Úgy látom, nem értitek: pusztán azért, mert más a véleményem, nem egyezik a tiétekkel, miért nem hasznos a válasz?

Csak így pőrén megkérdezem?

"Mennyire fontos a ruhák illata?"

Nekem fontos - ezt írtam le - erre le lettem húzva 33 %-ra.

Az összes többi komment ezután született.

Jelentem, én senkire nem nyomtam semmit :-)

2020. okt. 2. 13:53
 22/26 anonim ***** válasza:
31%

Tudsz olvasni? :D

Többen leírtuk, hogy nem nyomtunk az első válaszodra semmit....??

2020. okt. 2. 13:55
 23/26 nemaRendőrség ***** válasza:
44%

Nagyon utálom.

Semmit nem veszek amiben van parfüm.

Zavarja az orrom és a szemem.

Barátnőmnek a bőrét teszi tönkre

2020. okt. 2. 14:00
 24/26 anonim ***** válasza:
45%
Engem nagyon tud zavarni a ruhák erős illata, öblítőszaga. Van, amelyiktől folyamatosan tüsszögnöm kell, ha a szobában szárad vagy rajtam van azzal mosott ruha. Ezért nem is használok semmilyen öblítőt, ecetet sem. Igazából nem is nagyon értem az öblítő funkcióját, nekem az a fontos, hogy a mosószer kivigye a koszt a ruhákból, majd a tiszta víz kiöblítse belőle a mosószert is, azt nem akarom, hogy egy másik vegyszer itassa át a mosás végén.
2020. okt. 2. 14:57
 25/26 A kérdező kommentje:

Nem igazàn értem ezt a komment háborút, akinek nem tetszik a kérdés, és a kommentelők válasza az miért nem lapoz tovább? Engem tiszteltek meg azzal, hogy válaszoltak, akár szeretik az illatot, akár nem.

Akik építő jellegű választ adtak azoknak nagyon szépen köszönöm, a többiekre pedig nem is tudok mit mondani, megrökönyödtem a válaszokon, illetve azon, hogy ki kit pontoz le. csak remélni merem, hogy nem felnőtt inteligens emberek írtàk!

2020. okt. 2. 15:19
 26/26 anonim ***** válasza:
50%
Nekem nem fontos, elég pár csepp illóolaj vagy mosóparfüm, ezek csak addig érződnek, amíg száradnak a ruhák (hely hiányában egy helyiségben ülök velük, így jólesik, ha illatoznak, amíg fújja őket a ventilátor). Használok dezodort és parfümöt, ráadásul még csak nem is fürdés helyett, ezért nem igénylem, hogy két hétig húzzak magam után egy tömény öblítőfelhőt.
2020. okt. 2. 18:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!