Mennyire fontos a ruhák illata?
Én meg az 5-ös vagyok és én sem értem, hogy miért kötözködsz itt szinte mindenkivel, aki nem szereti az öblítőt és csak a kérdésre válaszolt? Ettől még nem fogsz magasabb pontszámot kapni, sőt.
Az eszem megáll!
Oké, akkor: Nem értem, miért kellett beléNK kötnöd (többes számban).
Nem érdekel a pontszámom - az érdekel, hogy szerintetek nekem nem lehet más véleményem, mert aki szereti az öblítő illatát, az szerintetek az nem hasznos válasz - ugyanis ezt jelenti a lehúzás.
Tisztára meghülyült ez az ország. Menjünk egyirányba, mint a birkák, ha valaki mást mer mondani, azt "verjük meg, mert ha van rajta piros sapka, akkor az a baj, ha nincs, akkor az a baj."
No, hát akkor elmondom, hogy én meg azt utálom, amikor elmegy mellettem valaki és megfulladok a parfümjétől, mert oly mértékben fújta be magát - de ettől még eszembe nem jutna lehúzni a parfümös válaszokat.
Szép napot Nektek :-))
Hát, én pl. nem is pontoztalak le. Nem kommentáltam a válaszod. Nem fojtalak meg a parfümömmel, amiből csak egy picikét használok.
Szóval, még mindig kíváncsi vagyok, hogy mivel érdemeltem ki a kötekedést és a birkázást.
Kommentelők kérték.
Ön mit kér ebben a topicban 19. hozzászólóként?
ECETEEEEEET!
#1/9/15/17
Ismét 5-ös vagyok
Nos, én eredetileg nem pontoztam le a válaszod, mert ízlésbeli kérdéseknél nem pontozok lefelé.
Viszont ezzel az erőszakos és ellenszenves viselkedéseddel elérted, hogy visszamentem és kaptál egy jó kövér "Nem hasznost", ahogy azóta az összes többi válaszodra is.
Persze téged "nem érdekel" a pontozás, így nem is gond, ha egyre lejjebb ásod magad!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!