Mit kompenzál az, aki hetente ablakot tisztít?
Figyelt kérdés
És naponta „természetesen” legalább egy órát takarít 75 négyzetméteren. Van erre magyarázat? (Nincs asztmája, allergiája.)2020. szept. 25. 17:14
11/14 anonim válasza:
Amíg nem árt vele senkinek miért ne tehetné, ha így érzi jónak?
12/14 anonim válasza:
Mit kompenzál az, aki másokat kibeszél a neten ismeretlenekkel?
13/14 anonim válasza:
Én nem kompenzálok vele semmit, egyszerűen nem szeretem ha szurtos. Nem áll ki annyira a tető a faltól, veri az eső az ablakokat, ráadásul fák között áll a ház, hord rá mindent a szél.
Napi 1 óra takarítás nem habgzik soknak, én is kb annyit szoktam hétköznaponként, utána szabad a hétvégém, nekem ez így bevált. Amúgy is szeretek takarítano, rendetrakni, nem érzem gondnak.
Miért lenne ez kompenzáció?
14/14 anonim válasza:
Csak irigy az ismerősére, mert szerintem ő nem hogy napi, még heti egy órát sem takaríthat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!