Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Huzamosabb ideig lehet ecettel...

Huzamosabb ideig lehet ecettel öblíteni a ruhákat?

Figyelt kérdés

Több helyen is olvastam már, hogy puhítja a ruhákat, emellett a gépnek is jót tesz. Nekem nagyon csúnya volt már az öblítőktől a tartálya, ezért tegnap két mosást is ecettel csináltam, plusz ecettel kitakarítottam a tartályát, és nagyon szép tiszta lett, de nem tudom,ha állandóan ecettel öblíteném a ruhákat, kárt tennék-e az anyagukban... Elég kemény nálunk a víz, ezt a ruhákon is érzem..Alapvetően nem rajongok az öblítők illatáért, nekem elég, ha tiszta illata van a ruhának, nem kell hogy agyon parfümözött legyen.

Valakinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban? Előre is köszönöm a válaszokat! (emellett az is érdekelne, ki mennyit használ egy mosáskor, annyit mint egy sima öblítőből, vagy kevesebbet)

2020. szept. 7. 10:27
1 2 3
 21/26 anonim válasza:
8%
#1: "Pedig nálunk is kemény a víz Bp.-en." Miből gondolod (vagyis a komment írásakor miből gondoltad), hogy a kérdező nem budapesti? Akkor miért kellett kiemelni, hogy te az vagy? A kérdező egy szóval nem írta a kérdésében, hogy melyik városban lakik, de persze a semmiből is rögtön vidékizni kell.
2020. szept. 28. 00:10
 22/26 anonim ***** válasza:
56%

Utolsó!

Te mekkora egy hülye vagy!

2020. szept. 29. 09:33
 23/26 anonim ***** válasza:
Az öblítő vs. ecet miatt itt mindig ekkora a balhé xd
2020. szept. 29. 10:01
 24/26 nemaRendőrség ***** válasza:
28%

Annyiban egyet lehet érteni a szerelővel hogy ezek az új műanyagok már nem olyanok, simán megeheti.

Viszont a régi gépnek nem árt semmi, csak ugye 8x annyi vizet iszik 3x annyi áramhoz

2020. szept. 29. 12:01
 25/26 anonim ***** válasza:
53%

De miért nem lehet tiszteletben tartani azt, hogy valaki nem akar ecetet használni? Itt arc nélküli emberek olyan szócsatákat bírnak vívni miatta, hogy az valami döbbenet. Hozzáteszem, én sem értem azokat az embereket, akik ész nélkül burítják az öblítőt és már messziről lehet érezni, hogy az egész családnak parfümös orchidea illata van, számomra ez undorító.

De én is azt vallom, hogy kell a ruháknak az öblítő ésszerű mennyiségben. Ez olyan mint a hajbalzsam.

De én mégsem kötök bele minden ecetet használóba, hogy már pedig az egy sz@r és tessék öblít használni.

Aki ezt nem tudja elfogadni, az ne kommenteljen, egyszerűen lapozzon tovább, vagy felnőtt, emberi stílusban fejezze ki magát! Elhiszem, hogy nehéz, és könnyebb egy számítógép mögül ismeretlenül dunnyogni, de azért próbáljuk meg!

2020. szept. 29. 12:35
 26/26 nemaRendőrség ***** válasza:
64%

Az emberek imádnak vitatkozni, ha jól csinálják akkor mind a két fél élvezi, attól függetlenül hogy ki a győztes. Már ha van.

Pc vs konzol

Android vagy iphone

Dízel vagy benzin

Autó vagy bicó/tömegközlekedés

Családi vagy lakás

Hitel vagy albi

Kell-e a paradicsomos gombócba cukor vagy sem.

Használ-e műanyagot vagy sem?

Semmis kis viták, de én nagyon élvezem.

És ha már 1 embert is sikerült meggyőzni az igazamról, én vagyok a legjobb.

2020. szept. 29. 14:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!