Miért büdösek mosás után a ruhák?
Sziasztok. 1 hónapja költöztem albérletbe és mosás után büdösek lesznek a ruhák. (Nem saját a mosógép, gépesítve bérelem). Már akkor büdösek mikor kiveszem őket a mosógépből. Biopon color mosógélt és sárga Lenort használok. Viszont kipróbáltam a biopont Silan öblítővel is és akkor nem lett büdös.A Lenort kipróbáltam Perwollal is és akkor is büdös lett. A mosógépet azóta Lanza mosógéptisztítóval megtisztítottam, de a szag megmaradt, ha a Lenorral öblítek.
Esetleg az öblítő a ludas, vagy a mosógépet kéne áttisztítani többször? Mivel lehetne áttisztítani?
Mert áll a dob aljában,gumi peremében zeg-zugokban a trutyis dohos iszap, ami mosópor,ruhaszösz és bacik büdös keveréke.
Mit kell tenni?
2-3 havonta egy üres 90C programot kell lenyomatni fertötlenítős anyaggal (domestos,vagy hypó). Ez kitakarítja és kinyírja a bacikat.
És a dobtetőt mindig hagyjuk nyitva amikor nem használjuk
Még mindig?
1. Tisztítsd ki a szűrőjét, a helyére önts be egy kis hypót is.
2. Vegyél fél kiló trisót, öntsd bele és nyomja le egy 90 fokos mosást üresen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!