Mik ezek a barna foltok a zuhanyzótálcán és hogyan tudom őket eltüntetni?
Figyelt kérdés
A képen látható foltokról van szó. Régi szennyeződések és eddig nem reagáltak semmire. Próbálkoztam ecetes tisztítószerrel, sóval, szódabikarbónával (nem egyszerre az ecettel), sőt, még fehérítővel is (hagytam állni a tálcában 20 percig), de hiába próbálom súrolni, semmi változást nem tapasztalok. Mit ajánlotok?
2020. aug. 9. 17:46
11/14 anonim válasza:
Személy szerint úgy vélem a foltok rendkívül szabályos kör alakja és egymáshoz igencsak hasonló mérete alapján, hogy ezek valami gyártási hibából adódó foltok. Ráadásul mintha zománcozott tálca lenne. Ha igazam van, akkor nyugodj bele, hogy nem tudsz megszabadulni tőlük, de nem is jelentenek tényleges problémát, legfeljebb esztétikai kifogásnak minősülhet.
12/14 anonim válasza:
Rozsda- a zománc alatt
Én a helyedben hívnék egy szerelőt cserélni, mielőtt kilyukad
13/14 anonim válasza:
Lidl w5 vízkőoldó nekem elég sokféle foltot leszedett már a kádról, amit más nem. Egy próbát megér szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!