Mik ezek a barna foltok a zuhanyzótálcán és hogyan tudom őket eltüntetni?
A képen látható foltokról van szó. Régi szennyeződések és eddig nem reagáltak semmire. Próbálkoztam ecetes tisztítószerrel, sóval, szódabikarbónával (nem egyszerre az ecettel), sőt, még fehérítővel is (hagytam állni a tálcában 20 percig), de hiába próbálom súrolni, semmi változást nem tapasztalok. Mit ajánlotok?
Lehetett ott korábban egy csúszásgátló; nem annak a tapadó izéi? És akkor a csúszásgátló alá beragadt szappan vagy valami helye lehet.
Ha a műanyagba beette magát, nem is fog kijönni, sajnos.
Az még ki is eheti a műanyagot.
Esetleg papírtörölközőbe áztatva a hipót, de ha elviselhető, én hagynám.
Miért nem ecettel a szódabikarbónát? Nekem fehér csapban az használt, úgy hogy rászórtam a port, és ecetbe mártott papírtörölközőt terítettem a porra. És otthagytam. Aztán még meg is dörzsölgettem egy idő után.
Kedves 3. válaszoló!
Én úgy tudom, hogy az ecet és a szódabikarbóna kioltják egymás hatását.
Én nem tudom, én még az ilyen cikkek, sőt az internet előtt is így pucoltam föl az edény aljáról az üveg főzőlapra égett akármit.
A papírtörölközőt csak azért kezdtem el használni az ecethez, hogy ne folyjon el a szódabikarbónáról.
Ha nem akarod, ne próbáld ki. Én csak leírtam, amit én tennék.
4: igazad van. Sav + lúg = só + víz
Hatástalan lesz.
Sajnálom. Talán érdemes lett volna tovább rajtahagyni.
Én estétől reggelig szoktam, úgy senkit nem zavar. Reggel meg le lehet törölni a tűzhely üveglapjáról.
Jó; volt, hogy elsőre csak a fele jött le, és újból kellett csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!