Hány éves kortól illene magamnak mosni a ruháim?
Szerintem amíg a szüleiddel laksz, nem ciki, ha nem te mosod. De igen, most kitudja, hogy hogy értették a magukra mosást. Lehet, hogy úgy, ahogy a hármas válaszoló említette, hogy ők pakolják be a saját ruháikat és ők teregetik ki. De nekem pl. van egy barátnőm, akinek a családjában az a megszokás, hogy mindenki a saját cuccait külön mosásban mossa ki. Meg is lepődtem, mikor mondta, mert nekem pl. soha nem gyűlne össze annyi ruhám, hogy ne legyen pazarlás bekapcsolni a gépet csak a saját cuccaim miatt. :D
Szóval szerintem nem ciki. Esetleg felajánlhatod a szüleidnek, hogy bekapcsolod helyettük a mosógépet, és ki is teregetsz helyettük. De nem kell külön mosást indítanod csak a saját cuccaid miatt, mert valószínűleg az csak vízpazarlás lenne.
Amúgy én 17 éves vagyok, én anyának szoktam segíteni kiteregetni, de a mosásokat ő szokta bekapcsolni. Nem érzem cikinek ezt az egészet. Sőt, hülyét is kapna, ha előjönnék avval, hogy csak a saját ruháimat had mossam külön. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!