Wc takarításhoz hány rongy kell?
Köszönöm mindenkinek!
Azért tettem fel a kérdést, mert otthon én is eldobós törlőkendőket használok a wc-hez.
A kérdést, azért tettem fel, mert jelenleg egy hotelban takarítok és így kérik, hogy 1 ronggyal töröljem le a fedelet, utána pedig az ülőkét és az alját, majd kiöblítem vízzel és jöhet azzal a ronggyal a következő wc :S
Én ezt baromira nem tartom higiénikusnak, még rá is kérdeztem, hogy ugyanazzal? De azt mondták, "persze, hát lefújtam fertőtlenítővel, jó az".
Hany csillagos hotel? En egyszer dolgoztam 4 csillagosban. Azota ha hotelben alszok, mindent ugy kezelek, mint egy nyilvanos wc-t. Hiaba nez ki minden tisztanak, nem az. Nem olyan, mint otthon...
A gyorsasagra ment ki a jatek takaritaskor, nem a tisztasagra. Sajnos. Szerintem ez igy van a legtobb hotelben, a lenyeg a profit.
Én ezekután megfogadtam, soha nem alszom hotelben :D mert nem tiszta, csak annak tűnik :S
Amúgy a wc-s ronggyal, csak a wc-t töröljük, de akkor is undorító szerintem. Ráadásul annyi pénzért, amit az embertől elkérnek, megilletné az igazi tisztaság.
#16: Akkor ez még talán a jobbik eset. Amiről én beszéltem azt egy 4(!) csillagos külföldi szálloda csinálja.
#17: Attól még, hogy megfordulsz vendégként a szállodában, még nincs rálátásod a módszereikre. A kérdező és én (hozzátartozóm révén) vagyok a tökéletes példa rá, hogy sajnos csinálnak ilyen 1-rongyos sztorikat a valóságban. Sokszor pont hogy a vendég a legutolsó az ilyen helyeken, hiszen ők egy, max két hétig vannak ott, aztán soha többé nem látják egymást. Van, hogy elkérik a pénzt a szobatakarításért, aztán távozásig max. a szemetet viszik ki és még sok ilyen dolgot tudnék mesélni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!