Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Mi a kedvenc mosó/tisztítószer...

Mi a kedvenc mosó/tisztítószereitek?

Figyelt kérdés

Mit használsz wc-be, fürdőbe, konyhához, felmosáshoz, mosáshoz, stb

(Szóda bikarbóna meg ecetes dolgokat inkább hagyjuk légyszi, ne legyen sértődés engem tisztítószerek érdekelnek.) Köszi ha tiszteletben tartod.

2020. aug. 3. 14:05
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Miért szeretnéd tudni?
2020. aug. 3. 14:16
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
Mik
2020. aug. 3. 15:05
 3/5 A kérdező kommentje:

Azért szeretném tudni mert ez az oldal azért van mert itt kérdéseket lehet feltenni.

Ha te egy baromságnak tartod ne válaszolj :D köszönöm a tiszteletet.

#2 igen valóban a K le maradt. A telefon állandóan kijavít nem figyeltem, bocsánat.

2020. aug. 3. 15:16
 4/5 anonim ***** válasza:

A kedvenc mosószerem a Tomi Aromaterápia

Öblitő - eddig a Coccolino volt de mióta kijött az új Silan azt használom nagyon kellemes az illata a kókuszosnak és az aranynak

A fertőtlenítőből a Dettol

A wc-t duck-kal és domestossal takarítom

A konyhaszekrény,tűzhelyt flóraszepttel és ciffel

Járral mosogatok a gránátalmás a kedvencem

Felmosni expertes a általános tisztítószerrel szoktam imádom mindegyik illattal

Miután leporoltam a bútorokat és egyéb felületeket öblítős vízzel szoktam át törölni

Napi szinten használom őket

Mindig dicserik a lakás illatát mikor jönnek látogatóba

2020. aug. 4. 13:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Ariel 3in1 párnácskával mosok, öblítő coccolino. Mosogató jár. Ezzel törlöm a tűzhelyet és környékét is. Wc-t domestossal takarítom. Felmosni vagy amway LOC-vel mosok fel, vagy w5 citromos általános tisztítószerrel. Ezt használom a bútorok és ajtók törléséhez is. Ablakot is mosogatószerrel takarítok, fürdőben csempét szintén LOC-vel.
2020. aug. 14. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!