Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Milyen gyakran mostok/sepertek...

Milyen gyakran mostok/sepertek fel illetve porszivoztok?

Figyelt kérdés

Biztos függ a háztartásól is de kíváncsi vagyok :)

Mi ketten vagyunk+1 cica naponta legalább 5x felseprek felmosni napi 2x reggel este

Naponta naponta porszivozok 1x.

(Gyűjtünk robot porszívóra 😂)

2020. júl. 23. 20:30
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Ja igen az is lemaradt hogy nálunk szinte minden fal ahol ablak lenne ott óriási padlótól plafonig erő ablakok vannak amik állandóan nyitva vannak van rajta szúnyog háló de a port behordja a szél ami a fényes padlón azonnal meglátszik. Főleg ez nappalira érvényes mivel abból nyílik az erkély és 8m hosszú a fal ebből 6,5m tolós erkély ajtó amin van elektromos szúnyog háló főleg itt van mindig nyitva az ajtó/ablak por meg be jön. A cica is szét hordja tappancsával én is a papuccsal főleg ha kiülök erkélyre akkor nem engedem le a szúnyog hálót ezen az igényes padló lapon meg nagyon csúnya ha ott van a por. Tudom tudom légkondi stb van légkondi de én jobb szeretem a friss levegőt :) anyósom azt mondta ha majd lesz baba meg leszek 30 éves addigra nem lesz energiám ezeken igenyeskesni:D nagyon kiboritom a rend maniámmal megjegyzem néha élvezem 😂
2020. júl. 24. 11:12
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Mi lenne, ha kitennéd a macskádat az udvarra és akkor nem kellene naponta kétszer nyalni a csilli-villi padlódat?
2020. júl. 26. 14:51
 13/15 A kérdező kommentje:
Értelek...:)
2020. júl. 26. 20:27
 14/15 anonim ***** válasza:

Naponta porszívózok és felmosok és letörlöm a mosdót és a kád peremét.

2en vagyunk a párommal és egy cica van.

2020. júl. 30. 23:56
 15/15 anonim ***** válasza:
Nekem egy lakótársam van, állat nincs, légkondi van így ablakot ritkán nyitunk és cipővel nem megyünk a lakásba, mi heti egyszer-kétszer porszívózunk és hetente vagy kéthetente felmosunk. A fürdőszoba és a wc is heti egyszer van általában takarítva. Én elég rendmániás vagyok, utálom a koszt, vízkövet, de mivel sajnos sosem lesz napokig full steril a lakás, így inkább türtőztetem magam és nem pazarlom a szabadidőmet napi szintű porszívózgatásra meg vízkőtlenítésre :D
2020. aug. 8. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!