Házi asszonyok! Melyik a legolcsóbb bolt szerintetek? Hova jártok vásárolni? és miért pont oda? mit szerettek benne?
Se az aldit se a lidlt nem szeretem.
Nagyon gagyi dolgokat árulnak. Kb mintha aliexpressről rendelnél (igaz, hasonló áron)
Kajáik sem olyan finomak, és tele vannak szójával meg laktózzal.
Nálam a coop az első, kedvesek és segítőkészek, utána a teszko, majd a spar
"Kajáik sem olyan finomak, és tele vannak szójával meg laktózzal.
Nálam a coop az első"
Jajj.
#12 szerintem te sose voltál se Lidl-ben se aldiban vagy keverés valamivel.... Mert pont hogy ezekben az üzletekben van a legtöbb jó áron kapható mentes élelmiszer...
Coop szinte szomszédunkban van alig 50méterre. Ebben az évben max 5x voltam bent akkor kenyér miatt és egy zsugor Nestlé vízért. Egyedül amiatt él meg a coop mert a legkisebb borsodi faluban is van mindenhol egy coop. És rá vannak kényszerülve az ott lakók. Egyébként a coop vezetősége is egy kuka sajnos párom lehúzott ott 1-2 évet ahogy tárolják az árut meg ahogy működik az egész... Már amiatt is utálok ebben a múltban ragadt boltba be menni vagy rá nézni.... Minden saját termékük gagyi undorító ízű és aránytalanul drága. Komolyan egy olyan dolgot nem tudok kiemelni amit érdemes onnan megvenni ami saját márkás...
Ellenben a Lidl vagy aldibol spárból, Auchan,sőt még Tesco saját márkaból is tudnék legalább 5 terméket helyből mondani ami szuper. Pedig nem vagyunk nagy tescosok...
De kinek a papp kinek a pappné...
Vásároltam régen bőven ott.
Lehet hogy csak Miskolcra hozzák a retket, de amiket én vettem katasztrofálisak voltak.
Az összes cipőnek kilyukadt a talpa 2 hónap után, egynek szerencsére egy hónapon belül, azt visszavették.
Ismerősnek a lidls kompresszor felrobbant 2 hét után, nekem a törölköző nem törölt, a dagasztó nem dagasztott, a ruhák szétfoszlottak, az ajtó támasztót eltolta az ajtó.
A porszívó az áramkörre fújta a port, zárlatos lett, nem működik.
Fa vágódeszka, hazahoztam hozzáért a kés és szétrepedt. Pedig nem is nyomtam rá erősen.
10 éves kínais boxereim jobb állapotban vannak mint a az egy éves lidl-s.
Egy csavarkulcs készletem van onnan amire rá tudom fogni hogy nem volt rossz vétel.
Mindenmentes kaiser kenőmájas teszkóban, lidlben sparban mindenhol 350. Coopban 300ft.
Liszt fele annyiba kerül mint máshol, és volt bőven készleten a felvásárlási láz idején is.
Egyedül a kis flakonos kecsap az ami retek ott, de a nagyflakonosban már teljesen más van, rendes minőség.
Ha a ruhát kizárod maradnak a barkács dolgok.
Azzal ugye tapasztalatom a kompresszor ami vitte magával a lakóautó falát illetve egy gravírozó, polírozó ami be sem kapcsolt.
Háztartási cikkek: dagasztó ami nem dagasztott, porszívó ami megölte magát, usb-s konnektor hosszabbító ami úgy visít mintha vernék(coil whine).
Illetve szezonális dolgok:
Sportszemüveg amibe befúj a szél mert van elől két hatalmas lyuk(be is gyulladtak a szemeim rendesen 40km biciklizés után), törölköző ami nem töröl
Most hírtelen nem jut eszembe több.
De ha minőségi termékeket árulnának miért vennék vissza szó nélkül egy hónapon belül? Miért lenne egy kártyaautomata ami csak arra jó hogy vissza tudd vinni a cuccokat, mert így nem kell mindig bediktálni az adatokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!