Panelban lakók: mennyire hallatszik, ha a fölöttetek lakó mosógéppel mos?
9 Mondjuk ez igaz, sokan kb mindent panelnek hivnak, ami emeletes varosi haz :D De a mienk tenyleg panel (en voltam, akinel semmi nem hallatszik), igazabol nem tudom miert nem, mert ezelott en is mindenhonnan azt hallottam, hogy panelben minden athallatszodik. Talan csak csendesek a szomszedok, kisgyerekeket a folyoson szoktam hallani, de lehet ok magasabban laknak es kozvetlenul folottunk meg pont nem lakik csalad, csak mondjuk idos emberek, egyedulallo fiatal vagy valami.
Most ha belegondolok, logikusnak tunne, ha valaki a fejem folott porszivozik pl, azt talan hallanom kellene? Ez az elso lakas, ahol nem a legfelso emeleten lakom. Szoval vagy ures lakas van felettem, vagy szimplan soha nem porszivoznak az ott lakok xD
WC-ben fürdőben kicsit szoktam hallani néha, de nem zavaró, csak ha nálunk tök csend van akkor halkan átszűrődik a centrifuga dübögése.
Leginkább a szellőzőrendszer viszi a hangot. Nálunk a szobákban csak a fúrás-vésés, meg az ajtócsapkodás hallatszik át
Valami regi mosogep van felettunk,halljuk ahogy centriz,ugral rendesen.
A mienk egy 4,5 eves gep,csak kozvetlen az eloszobaban,a furdo elott hallani amikor porog.a konyhaban pl mar nem hallom.
Szerintem az alattunk lako kb. semmit nem vesz eszre belole.
Az energomatokat lehetett qrvára hallani, mert alapból egy trágya konstrukció volt, de szerencsére kirohadtak szinte mind.
Az új felültöltőseket már nem hallani, hiába centrizik 3x is, a max fordulat úgyis csak a legvégén, 1-2 percig megy. Az elöltöltősek sem ugrálnak.
A gép alá rakható gumit felejtsd el, parasztvakítás, eladásra készült, csak szétcseszed az alvázád és a felfüggesztési pontokat. Vízszintes felületre kell tenni és nem lesz vele semmi gondod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!