Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Persilt használok. Van olcsóbb...

Persilt használok. Van olcsóbb jó minőségű mosópor?

Figyelt kérdés
A Persil sem veszi ki a foltokat csak ha előtte folttisztítót használok.Érdekelne,hogy mik a tapasztalatok,milyen mosópor van,ami lényegesen olcsóbb,de jó minőségű.Köszi
2010. júl. 31. 17:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nekem "mekecs"-ként jobban tettszett:)

Én úgy tapasztaltam az ariel illata nagyon elnyomja a lenor illatát.Persze tudom nem ez a fontos,hanem a tisztító hatása.Ezt csak érdekességként írtam.Azaz inkább kérdezném,hogy más is így tapasztalta-e

2010. aug. 2. 00:43
 12/14 anonim ***** válasza:
ALDI-s Tandil. Olyan foltokat simán kiszedett, amivel az Ariel még előmosással és áztatással sem bírt el.
2010. aug. 2. 11:13
 13/14 anonim válasza:
Lel mosópor a Lidl-ből.
2010. aug. 2. 16:29
 14/14 anonim válasza:

Én éppen ma Tomi kristályt vettem, a szóda erejével :D

Remélem úgy tisztít, ahogy én szeretném. :)

Az Ariel érdekes módon nekem sem vált be, csakis vanishel. Pl az utóbbi 2 hónapban tescos mosógélt teszteltem. De le kellett cserélnem, mert nem jó. Kíváncsi vagyok a tomira.

2010. aug. 2. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!