Ikeás fa konyhai munkalapon hagyott tányér alatti foltot hogyan tudnám eltüntetni, hogy ne kelljen az egészet kicserélni?
Kedves Kérdező!
Nézegetem már pár napja a kérdésed, és nem nagyon mertem válaszolni. Mégpedig azért, mert nem tudom, hogy igazi fa vagy laminált a munkalapod.
Nekem volt hasonló gondom, és Cif súrolóval sikerült leszednem, meg másik alkalommal azzal a szappanos fémdörzsivel, ami nagyon puha. De hozzáteszem, hogy laminált volt a munkalap.
Ha a te munkalapod fából van, és felcsiszolod, akkor az bizony meg fog látszani, és még az is ott van, hogy mivel ezek a munkalapok mindennek ki vannak téve, eleve egy védőréteggel látják el. Ha lecsiszolod, akkor az bizony le fog jönni. Próbáld meg a Cifet,(karcmentes) és ha kapsz szappanos fémdörzsit, akkor esetleg nagyon óvatosan körkörös mozdulatokkal egy kis helyen először tegyél próbát, hogy lásd, nem sérti-e fel a fát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!