Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Ha csak vízzel lemosom evés...

Ha csak vízzel lemosom evés után a tányért és áttörlöm szalvétával az elég mosogatásképpen?

Figyelt kérdés
Végülis így használok egyetlen tányért 4. napja. Külsőre tisztának tűnik, és evés után rögtön elmosom.

2018. aug. 3. 11:14
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha egyedul laksz jo, mondjuk vendegsegbe nem mennek hozzad
2018. aug. 3. 11:33
 2/14 A kérdező kommentje:
Jogos :)
2018. aug. 3. 11:37
 3/14 anonim ***** válasza:
Na és mi van a zsírral, ami rámegy a tányérra?
2018. aug. 3. 11:42
 4/14 A kérdező kommentje:
Szalvétával lejön az is. Nem szokott zsíros maradni.
2018. aug. 3. 11:50
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Eléggé pesszimista vagyok a dologgal kapcsolatosan.

Számomra inkább hangzik ez undorítónak, de ízlések és pofonok.

2018. aug. 3. 12:54
 6/14 anonim ***** válasza:
Én egyetemista koromban csináltam ezt, hogy hétfőtől péntekig kb. így mosogattam, majd pénteken hazaindulás előtt mosogatószerrel és szivaccsal elmosogattam. Szóval ha mindennap használsz egy tányért csak magad számára, és csak ritkábban mosogatod el rendesen, akkor OK. Ha minden tányért és edényt így mosogatsz, pláne, ha családod van, az gáz.
2018. aug. 3. 13:15
 7/14 A kérdező kommentje:
Nincs családom, és csak magamnak mosogatok így, heti 1x el van mosogatva rendesen is.
2018. aug. 3. 14:25
 8/14 anonim ***** válasza:
Háát... amit a nejem főz csülkös bablevest(tejföllel)az után nehezen törölnéd el a tányért szalvétával!
2018. aug. 3. 14:53
 9/14 anonim ***** válasza:
Hááát... Én maximum a chipszes vagy sütis tányérokat "takarítom" így, a zsíros, főtt ételek után azért rendesen elmosogatok, pedig én is egyedül élek és csak magamnak készítek ennivalót.
2018. aug. 3. 15:18
 10/14 A kérdező kommentje:
Mondjuk én általában csak szendvicseket és hasonlókat eszek, max vajas lesz a tányér, semmi extrán zsíros.
2018. aug. 3. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!