Fogmosós poharat hogyan tartjátok tisztán?
A pohár amiben vannak a fogkefék... gyakran szoktam kitakarítani ecettel, de igazából már másnap ronda, kezd vízkövesedni. Ha pár napig nem ecetezem, akkor vagy fehér pelyhecskék, vagy barna trutyi kezd el úszkálni benne....
Lehet ezt valahogy tisztán tartani, hogy ne kelljen olyan sokszor ecetben áztatni? Ti mit csináltok vele, hogy ne álljon benne a vízkő?
Írtam, hogy a komposztra dobom, nem a szemétbe. :)
De továbbra se ez a kérdés. :)
Kérdező, kaptál többféle megoldást is a világrengető problémádra.
Egyik sem tetszik.
Hát akkor ecetezz naponta!
Rázol kettőt rajta, mintha dobverővel ütnél, és annyi viz kijön belőle, hogy a maradék már nem csöpög sehová sem. Nekem legalábbis soha nem csöpög utána.
A sörtéi miből vannak a fa fogkefének?
"Ha pár napig nem ecetezem, akkor vagy fehér pelyhecskék, vagy barna trutyi kezd el úszkálni benne...."
Uhh.
A fogkefét tartsd vízszintesen, sörtéjével lefelé, és tarts alá 20 cm távolságra egy tiszta törölközőt. Mintha kalapálnál, üss három erőteljeset a fogkefe sörtével a törölközőbe.
Ekkor a fogkeféből nem csurog a lé lefele, amin mindenféle bacik szaporodhatnak. És a poharat elég havonta egyszer a mosogatógépbe betéve elmosni - fertőtleníteni.
Nincs mosogatógépünk.
Köszi a válaszokat.
Miért ne lenne?
ಠ_ಠ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!