Hogyan kell wc-t takarítani? Minden részlet érdekel, plusz a kiegészítő részben.
Figyelt kérdés
Milyen szerrel?
Meddig kell a szert a fajanszon hagyni?
Hány naponta kell kitakarítani?
Milyen védőfelszerelés szükséges?
Hányféle eszközt kell beszerezni és mik azok?
A műanyag részt mivel kell tisztítani?
Nem nyilvános wc-re vonatkozik a kérdés, hanem otthonira.
Jelenleg egy fő használja.
2020. jún. 10. 14:08
11/14 Barackoshányás válasza:
Nagyjából heti kétszer szoktam. Nyomok bele Domestos-t, átsikálom belülről és amennyire tudom, a perem alatti részt. Ezt hagyom hatni valameddig. Igazából nem szoktam nézni, van, hogy le sem húzom, addig marad benne, amíg valaki nem használja, esetleg akkor, ha végeztem a takarítással máshol is. Utána fertőtlenítős kendővel letörlöm az ülőkét, a tető alját, a lehúzót, a tető tetejét (érted, mire gondolok), az ülőke alját, majd az ülőke alatti részt, ebben a sorrendben. Ha ez kész, akkor a wc oldalát is áttörlöm, na meg az alját, mert fiúkkal élek együtt, természetesen oda is lefolynak a cseppek
12/14 A kérdező kommentje:
#10, #11! Nektek is köszi!
2020. jún. 20. 16:48
13/14 anonim válasza:
Hipót nem használnék. Volt egy ismerősöm, akinek nem tudta az orvos kideríteni, hogy mitől kap állandóan alulról gyulladást. Véletlenül derült ki, hogy a hipótól lehet, mert mondta az orvosnak, hogy pedig annyit takarítja a wc-t, és mindig vár, amíg már nem érzi a szagot. És akkor mondta neki az orvos, hogy akkor is kaphat begyulladást, ha már nincs hipószag.
Akkor szokott rá az ecettel és a szivacsra tett szódabikarbónás dörzsölésre.
14/14 A kérdező kommentje:
Köszi!
2020. jún. 30. 06:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!