Létezik-e olyan öblítő, amely gyapjú termékek öblítésére is jó és ha igen, melyik az?
#8. "A gyapjú állati eredetű, a savat nagyon nem komálja. A gyapjú növényi (pamut) annak mindegy."
Mármint a gyapot. :-) Tudom, hogy tudod, csak el van írva.
"A rózsaszín Perwollal mosom őket, illetve minden kényesebb ruhát, polót."
Mi az a kényesebb ruha, póló?
Nem fogok egy ilyen kötekedőbajnokkal ringbe szállni.
Azt kívánom, egyszer legyen lehetőséged drága ruhákat venni, majd akkor megtapasztalod mi a kényes.
Ment a jelentes is mellé!
Vitázunk persze, mert nem tudjuk egymást tiszteletben tartani.
Minden ecettel öblítős öko háztartást vezető rá akarja erőltetni az ő nézetét másokra.
Engem nem izgat ki, mivel, hogyan mos. A kérdés kiírónak válaszoltam és már belém is kötöttek, hogy mit kényeskedek itt a drága ruháimmal.
A hímsovinizmus, nőgyűlölet ("természetesen ésszerű mennyiségben, nem ahogy a háziasszonyok használják") és a rajolás ("húsz ezer forintos Calvin Klein poló, vagy egy 60 ezer forintos Gas farmer") 100%, hogy nem volt a kérdésem része!!!
A női nemre vonatkozó ócsárló megjegyzéseidre senki nem kíváncsi! Arra sem, hogy neked a "ruha teszi az embert" és a pénz!
Maradj a témánál, legyél konkrét, ne provokáld itt az embereket!
Jóérzésű férfiak is kiállnak a nők mellett, amikor olyan burkolt rosszindulatú megjegyzéseket olvasnak, mint amik belőled áradnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!