Mióta van mosogatógéped, nagyobb kedvvel főzöl?
Naponta megy a mosogatógép nálunk.
Imádom!
Nem ugrott meg a villanyszámlánk jelentősen, a víz elszámoló meg kevesebb, mint szokott. "A" kategóriás a gépem.
A mintás tányérokkal egy idő után valóban elbánik, a foltos poharak és műanyag edények miatt venni kell olyan olcsó, 28ft/kg áras (jódmentes!) sót, azt beleönteni és probléma megoldva.
Gyorsabb, nem kell a mosogatónál állni órákat, mehetek a gyerekkel játszani.
Sok lábast, tepsit után kell mosogatni valóban, csak ahhoz elég már 2 kanál víz. A leégett cuccot sem kell órákig sikálni, fellazul, és könnyen elbánok vele.
Igen, nagyobb kedvem van főzni és sütni.
Nagyon ritka, ha nem mossa le rendesen az edényt, de annyit meg igazán kibírok, hogy kézzel elmosogassam.
Utolsó válaszolónak írnám, hogy szuper találmány a gőzkacsa. Mi most vettünk a Saturnban, a fürdőszoba ragyog (pedig aztán én takarítom állandóan, de a vízkővel nrm mindíg bírtam el!) meg a sütőt szépen kitakarítottam vele, és az ablakpucolásnál is nagy segítség volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!