Milyen láncfűrészt érdemes venni olcsón?
Figyelt kérdés
Ami azért megbízható.ébente kb 10m3 tüzi bük tölgy fát kellene felvágni kuglikra.új láncfűrészt ami nagyobb teljesitményű és strapabiró ami olcsóbb mint a stihl meg a husqarna de van olyan majdnem mint egy márkás csak azért olcsóbb mert nemolyan márkás. Tudtok jó láncfűrészt?#Favágás,láncfűrész,stihl,husqarna
2020. jún. 3. 14:14
1/2 mindentudó99 válasza:
Mcculloch márkát nézd meg. De ide nem elég a legkissebb kategória mert akkor szétesik ennyi fától még a legmárkásabb gép is.
2/2 anonim válasza:
Kérdés az,hogy neked mi az olcsó? MS261-hez képest a régebbi modell Ms260 -olcsó.Legalább 50cc-kategóriában nézelődj és ahogy előttem is írták a McCulloch nem rossz választás.Nekem is van,teljesen megfelel.Nézd meg az Efco-Oleomac kínálatát.Ha picit sem konyítasz a szereléshez áruházas barkácsgépet ne vegyél.Az szerintem majdnem biztos,hogy 100-tól felfelé kapod meg azt a gépet ami már nem a legalja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!