Melyik a legolcsóbb mosogatógép tabletta?
Figyelt kérdés
Eddig a Pennyben vásároltuk a BLIK tablettát mosogatógépbe és bár oltári olcsó volt, mi meg voltunk vele elégedve. Ketten vagyunk és heti kétszer megy általában a mosogatógép. Most a Pennyben már kèt hete nincs ilyen tabletta, így másikat kell keresnem. Melyek a legolcsóbb mosogatógép tabletták? Előre is köszönöm!2020. máj. 23. 15:29
11/16 anonim válasza:
Hotpoint Ariston gépem van, azt hiszem a Whirlpool család tagja. A legerőssebb programot szoktam, 65 fokos, hogy biztosan felolvadjon a tabletta. Illetve házi BWT vízlágyító van, így a víz keménységétől sem lehet.
12/16 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Kipróbáltam az aldisat. 1500 Ft 100 db, tehát 15 ft/mosogatás, nekünk ez rengeteg ideig elég lesz a heti kétszeri mosogatásra. Gyönyörűen tisztára mossa az edényeket, poharakat. Ajánlom!
2020. jún. 1. 14:27
13/16 anonim válasza:
Én vagyok a "somat-os" #5-ös. Annyian írtátok már ezt az aldisat, legközelebb azt veszek én is :)
14/16 A kérdező kommentje:
Pedig nekem egy régi Fagor masinám van, de nagyon jól bírja. :) Tényleg ajánlom ezt a tablettát. Majd ha akciós lesz, akkor még jobban megéri, hizs általában 200 Ft kedvezményt adnak.
2020. jún. 2. 10:40
15/16 anonim válasza:
Akkor abba szinte bármilyen tabletta jó, le ne cseréld a gépet :)
Én egy 15 éves Boscht cseréltem le egy modernebb, takarékosabb gépre amibe csak a méregdrága Jar platinum kapszula oldódik. Tény, hogy gyönyörű szépen mosogat, csak egy Tandil fele annyiba kerülne.
16/16 A kérdező kommentje:
Akkor ezek a régi gépek jó szolgálatot tesznek. Igazából hozzánk már használtan került a Fagor mosogatógép, szóval masszív kis gép, csak 1 gumitömítést cserélt benne a párom. Az Aldis tablettával kapcsolatban: a mosószerük (lila vagy rózsaszín) is nagyon szuper, jó sűrű, munkásruhákat is mosok vele, amik tiszta olaj foltosak és nyoma sem marad a kosznak. Illetve a fürdőszoba tisztító Tandil fújós spray is kiváló. Gyönyörűen lehozta a zuhanykabinról a vízkövet és olcsóbb, mint a neves nagy reklámozott márkák. :)
2020. jún. 3. 08:28
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!