Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » A szemeteskukát ti mivel...

A szemeteskukát ti mivel takarítjátok? Milyen gyakran?

Figyelt kérdés

2020. máj. 15. 12:20
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
86%

Nem, ezen az oldalon csak te vagy az egyetlen tökéletes háziasszony, aki még a fertőtlenítőt is lefertőtleníti és aki ezt nem teszi, az szerinted igénytelen, ahogy ezt gyakran végső érvként leírod!

Tudod, vannak emberek, akik nem úgy élnek mint a disznók, ezért nem rohad a szemetesük sem, így okafogyottá válik azt 30 naponta fertőtleníteni.

De hogy megnyugodj, alkalomszerűen mindenki kimossa a szemetesét, amikor úgy gondolja, hogy bepiszkolódott. Ez nem határozható meg naptári napokban, lehet, hogy 3 nap, lehet, hogy 3 hónap, lehet egy év.

Nincs jogod pálcát törni senki felett, de főleg nincs jogod reklamálni a (le)pontozásod miatt, sértegetve a hozzászólókat!

2020. máj. 15. 15:50
 12/19 anonim ***** válasza:
60%

Az a baj, hogy itt a legtöbb kérdező nem is mások véleményére kíváncsi, inkább a saját maga nézeteit akarja visszaigazoltatni. A hozzászólók meg addig mennek el, amíg nem nekik lesz igazuk, nem az övéké az utolsó komment.

Nekem teljesen mindegy, ki, hogy, hányszor, hány naponta mossa ki a kukát, csupán arra lettem volna kíváncsi, hogy ha én kimosom akkor az aki nem mossa ki az miért pontozza le? Nem a pontozás a lenyeg, hanem aki nem tudja elfogadni mások véleményét az miért jön erre az oldalra?

2020. máj. 15. 16:05
 13/19 anonim ***** válasza:
89%
A bentit kb havonta egyszer ki domesztos-ozom, a kintit évente egyszer sterimóval.
2020. máj. 15. 16:09
 14/19 anonim ***** válasza:
67%

12!

Egyelőre te pontoztál és igényteleneztél le másokat! Csak mondom, hogy "más szemében a szálkát, a magadéban a dorongot sem"

2020. máj. 15. 16:31
 15/19 A kérdező kommentje:
Sajnos nálunk a kuka a gáztűzhely mellett van így hiába vigyázunk elég gyakran koszos lesz. Mi mindenfélét kidobunk,kezdve a kajamaradékkal vagy rossz zöldséggel,gyümölccsel stb. Én is leginkább akkor mosom ki ha kívül koszosnak látom vagy ha belül kifolyik valami,csak kíváncsi voltam másoknál hogy szokás. Eddig mosogatószeres vízzel mostam ki,itt is úgy gondoltam ez kevés,erősebb vegyszer kellene,ezért is írtam ki a kérdést,hogy ki mivel szokta. Köszönöm mindenkinek a választ,mindenkinek ment a zöld kéz.
2020. máj. 15. 21:43
 16/19 anonim ***** válasza:
87%
A konyhaszekrényben van, egy keret mindössze, azon lóg a zsák. Amit pedig cserélek ahogy megtelik, így nincs mit takarítani. Amikor kiveszem a zsákot, átnézem hogy nem folyt-e ki valami, de ha minden oké akkor nem takarítom.
2020. máj. 16. 19:10
 17/19 anonim ***** válasza:
70%
15-ös pontban leírtad az okát. A kukát tüntesd eél onnan akrhová, csak ne a mosogató alá. Amikor ABC-ben vagy, szedjél műanyag zacskót, bár ennek pont most lőttek egy totálisan értelmetlen hülyeség miatt. Viszont a reklámújságokból így is milliót hozzád vágnak, egyszerűen azokba kell rakni a kaját és úgy kidobni. Nyugodj meg, a kukadíjjal és a kötelezően kifizettetett edénynyel a kukáscég direkt generálja a szemétgyártást. Hát kapják akkor be. Rólam is legombolnak hetente 120 litert, miközben 20 se jön össze. Így aztán elég sűrűn én dobom ki más szemetét a családból, és a halpucolások, dinnyehéjak is a szemétledobóban landolnak.
2020. máj. 16. 22:23
 18/19 anonim ***** válasza:
28%
ejj, de irigylem azt, akinek a zsák ellenére sose koszos...
2020. máj. 17. 17:50
 19/19 anonim ***** válasza:
86%

Pedig egyszerű a megoldás!

Nagyobb zsákot kell venni, hogy a szélén ki lehessen hajtani és a szemetes aljába, a zsák alá reklámújságot kell tenni!

Ééééés ha ezek után koszos lesz, akkor marad a kimosás, ahogy fentebb is le lett írva.

Mert nem arról szól a történet, hogy soha nem kell kimosni a kukát, hanem arról, hogy akkor kell kimosni, ha koszos lesz.

Mókás, ha valakinek be van írva a naptárba X naponként, hogy kukamosás és ha kell, ha nem kell nekiáll mosni, fertőtleníteni.

Na én ezeket irigylem, ... de csak az idejükért!

2020. máj. 17. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!