Nem, ezen az oldalon csak te vagy az egyetlen tökéletes háziasszony, aki még a fertőtlenítőt is lefertőtleníti és aki ezt nem teszi, az szerinted igénytelen, ahogy ezt gyakran végső érvként leírod!
Tudod, vannak emberek, akik nem úgy élnek mint a disznók, ezért nem rohad a szemetesük sem, így okafogyottá válik azt 30 naponta fertőtleníteni.
De hogy megnyugodj, alkalomszerűen mindenki kimossa a szemetesét, amikor úgy gondolja, hogy bepiszkolódott. Ez nem határozható meg naptári napokban, lehet, hogy 3 nap, lehet, hogy 3 hónap, lehet egy év.
Nincs jogod pálcát törni senki felett, de főleg nincs jogod reklamálni a (le)pontozásod miatt, sértegetve a hozzászólókat!
Az a baj, hogy itt a legtöbb kérdező nem is mások véleményére kíváncsi, inkább a saját maga nézeteit akarja visszaigazoltatni. A hozzászólók meg addig mennek el, amíg nem nekik lesz igazuk, nem az övéké az utolsó komment.
Nekem teljesen mindegy, ki, hogy, hányszor, hány naponta mossa ki a kukát, csupán arra lettem volna kíváncsi, hogy ha én kimosom akkor az aki nem mossa ki az miért pontozza le? Nem a pontozás a lenyeg, hanem aki nem tudja elfogadni mások véleményét az miért jön erre az oldalra?
12!
Egyelőre te pontoztál és igényteleneztél le másokat! Csak mondom, hogy "más szemében a szálkát, a magadéban a dorongot sem"
Pedig egyszerű a megoldás!
Nagyobb zsákot kell venni, hogy a szélén ki lehessen hajtani és a szemetes aljába, a zsák alá reklámújságot kell tenni!
Ééééés ha ezek után koszos lesz, akkor marad a kimosás, ahogy fentebb is le lett írva.
Mert nem arról szól a történet, hogy soha nem kell kimosni a kukát, hanem arról, hogy akkor kell kimosni, ha koszos lesz.
Mókás, ha valakinek be van írva a naptárba X naponként, hogy kukamosás és ha kell, ha nem kell nekiáll mosni, fertőtleníteni.
Na én ezeket irigylem, ... de csak az idejükért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!