1/19 anonim válasza:
Nem takarítom, mivel a benti, bekötözött kukazsákkal teszek bele mindent, így nem koszos, nem büdös.
2/19 anonim válasza:
Vagy a bentire gondolsz? Az sem mocskos, mert kukazsák van benne.
3/19 anonim válasza:
Havonta szoktam Sanytollal átfertőtlenitni. Kívülről pedig alkalomszerűen, ha látom, hogy koszos lett.
4/19 anonim válasza:
Semmivel, lényegében csak egy keret amiben lóg egy kukazsák, azt pedig mindig kidobom. Mivel a konyhaszekrény belsejében van, kívülről se lehet koszos.
5/19 anonim válasza:
Azért ez durva, hogy azért lepontoztok mert kimosom a belsejét. Bocs, hogy nem az igénytelen háziasszonyok táborát erősítem!
6/19 anonim válasza:
Én az 1-2 válaszoló vagyok és nem pontoztalak le, te viszont láthatóan megtetted velem. De mondjuk én alapban tojok a pontozásra és soha nem reklamálok itt emiatt.
Nem vagyok igénytelen - nálam a földről, vagy éppen a szemetesből megehetnéd a túrós csuszát - és bocsánatot kérek tőled, hogy meg mertem válaszolni a kérdést a saját szokásaim alapján!
7/19 anonim válasza:
Szűzanyám, ezek után merjem leírni, hogy nekem sem koszos a kukám, mert nejlon van benne és undorító folyós, büdös holmik nem is kerülnek bele?
8/19 anonim válasza:
Amúgy igen, nálunk is ennyi a titok hogy eleve nem kerül bele büdös, nyálkás holmi.
9/19 anonim válasza:
Mindig elfelejtem, hogy ezen az oldalon mindenki tökéletes háziasszony...
10/19 Sunshinedoll válasza:
A kukás zsák tisztán tartja, ill. ha a külsejére ráfolyik valami, akkor fertőtlenítővel lemosom. Ha belül esetleg kifolyik valami, mert kiszakad a zsák, összekenődik, akármi, akkor kimosom és lefertőtlenítem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!