Penészfolt hogyan távolítható el műanyagról?
Figyelt kérdés
Babakád csúszásgátlójának az alja lett szürke penésfoltos.
Domestosban áztattam napokig, de még mindig látszik.
Mit javasoltok?
2010. júl. 28. 21:58
2/6 A kérdező kommentje:
???
2010. júl. 28. 22:06
3/6 anonim válasza:
Az egy kifejezetten penész elleni szer, nálunk abszolút bevált.....szinte bármelyik boltban kapható.
Itt egy link, így néz ki :)
(előző voltam)
4/6 anonim válasza:
Penészre jó még az UV-C/Germicid lámpa, lehet próbálkozni a régi Medicor kvarclámpákkal is ha van, minden élő sejtet elpusztít.
5/6 anonim válasza:
hipó olcsó és az ultra szarságnál sokkal jobb és kb 1/20-ba kerül, töménybe áztasd be, nekem még nem volt olyan penészfolt vagy egyéb elszíneződés, amit nem vett ki pár óra alatt
6/6 anonim válasza:
Hypo vagy domestos. Ráöntöd, állni hagyod 10 percig, majd áttörlöd és lemosod. Nem kell speciális penészölő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!