Hogyan mostok? Milyen öblítőt, mosoport vagy gélt használtok amitől szekrény után is jó illatú a ruha?
Köszönöm a hasznos valaszokat!:)
A hasznosaknak ment a kéz a haszontalanoknak meg a piros kez :)))
Én nem vagyok sértődött. Csak szeretném végre megérteni, hogy az emberek fejében a tisztaság miért egyenlő az szaggal, mert a tömény öblítő az nem illat.
Valamint azt is, hogy amikor asszonypajtás kimos az orchida és egyéb női parfümös öblítővel ahhoz apuka mit szól?
#13 ha nem tudsz értelmesen hozzászólni még jelentem is offolásért tudd már hogy hol a helyed...:) Ja és persze ment a piros kéz! Ha válaszolsz egy kérdésre a kérdező szabad akaratánál fogva Eldöntheti hogy hasznos volt a válasz vagy sem. És én ezt eltudom dönteni valamint élek a lehetőséggel plusz aki olvassa a kérdésre a választ, ő is. Erről ennyit (:
Egyébként akik írták a Silan aromatherapy-t gyorsan tegnap még vettem egyet kiis mostam vele... Hát azt hittem lehidalok olyan illatú a ruha hogy az valami csúcs plusz egész lakásban nagyon kellemes az illat még lépcsőházba is kiérezni köszönöm 🥰😍😍
Szia én a Tomitól használom az aromaterápiás mosógélt öblitőim lenor és coccolino
Amitől jó illatúak lesznek a ruhák a szekrényben az a Coccolino illatos párna,900ft körül van, én imádom
De múlthéten nem kaptam belőle a régit befújtam illatosítóval így is nagyon jó
Kedves kérdező! Örülök, hogy bejött a silan aromatherapy. Én még azt szeretem benne, hogy nem illatozik messziről, csak ha beleszagolok a ruhába. Nyugodtan lehet mellette parfümöt használni.
Szerintem senki nem azt szereti, hogy ha belép valahova, akkor megerzik az oblitoje illatát, hanem amikor elővesszük a szekrényből, kellemes illata legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!