Ha kiöntesz valami a konyhapultra azonnal feltörlöd?
Vagy van valami amit otthagysz? Ha pl. kávét csinálsz és kiszóródik egy kis kávé a pultra azt otthagyod? Vagy ha egy lekváros kést valamiért leteszel a pultra amitől lekváros lesz azt egyből letörlöd?
Ti hogy szoktátok ezeket csinálni a konyhában?
Azonnal letörlöm.
Ha ott van dolgom azért, ha nincs ott tovább dolgom, akkor meg azért.
Mikor elhárult a vész vagy már nincs dolgom.
Kávénál pl előbb oda rakom főni, utána letörlöm. Ha a már kész kávé a csésze mellé megy akkor is előbb kiöntöm a kávét a csészébe/csészékbe utána törlöm.
Ha pl kenyeret vajazok/lekvározok vagy bármi akkor egyből takarítok, hiszen nem áll fent a veszélye annak hogy megint össze kenem az asztalt.
Ha valami vizes és az asztalon lesz 2 csepp víz azt otthagyom úgy is felszárad hamar. Ha nagyobb menbyiségű víz akkor azt is takarítom.
A kutya mindig készenlétben áll ha a konyhában vagyunk, uh esélyem sincs feltörölni :)
A konyhapultot mindig tisztára törlöm főzés után, illetve alkalomszerűen, illetve lefekvés előtt, hogy reggel a konyhában tisztaság fogadjon.
Nem "azonnal", még befejezem azt, ami épp a kezemben van - pl van, hogy teafőzésnél kilöttyen a víz, akkor már befejezem a dolgot és leforrázom, letakarom a teámat, de utána egyből törlöm is fel. Nem hagyom ott.
(Használt, "koszos" eszközöket nem teszek le a pultra...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!