Milyen tapasztalataitok vannak a színfogó kendőkkel ruha mosásra?
#5-ös, nem erről van szó. Amiről egy előző válaszban már szó volt, hogy nagyon ereszti a színét, ott azokra a pl. kézzel festett ruhákra gondolok, amiket amúgy sem szabad más holmikkal mosni.
De pl. egy piros pamut pólót, ha lehet ne tegyél be egy kék mellé, mert ha minimálisan ereszti a színét, akkor halványan elszínezhetik egymást. Én színfogóval úgy mosok, mint egy előző válaszoló. Pirosat, zöldet, kéket egybe rakom. Onnan látom, hogy van olyan ruha, amelyik picit ereszti a színét, hogy a kendő olyan színű. Más ruhák viszont nem színeződnek el.
Színfogó nélkül jártam már úgy, hogy a piros holmi kapott egy fura árnyalatot valami kék ruhától, ezért ezeket a színeket inkább külön mostam. Így mehet egy mosásba.
Remélem ez így érthető valamennyire.
Azért érdekelne, hogy a színfogó kendö hogy szivárog át a dobon, és ha az képes rá, akkor egy zokni vagy hasonló miért marad benne?!?!?!?
Kb 10 éve használok színfogó kendöt, de még véletlen sem került a dobon kivülre, és nem dugított el semmit.
Szóval a válaszod teljesen értelmetlen, nem ártana elöbb gondolkodni és csak utána írni, akkor nem írnál ilyen ostobaságokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!