Most vettem észre, hogy kb egy hónapja nem csak ketto, hanem három réteget sikerült átvéreznem mikor megvolt. A matracon is van egy pici vérfolt. Sose volt mèg ilyen. Mivel tudom kiszedni szerintetek?
Figyelt kérdés
Néha, teljesen kiszamithatatlanul vannak ilyen brutal ejszakak a köbön....Én még nem próbálkoztam semmivel egyelőre. Azt se tudom, hoggy hogy nem vettem ezt észre anno....2020. febr. 10. 20:03
21/30 anonim válasza:
Aki szerint annyira tuti a betét, az tud ajánlani olyat, aminek van szára, és rámegy az ember combjára?
Csak mert amit betétként lehet a boltban venni, abból ellenállás nélkül folyik ki a cucc oldalirányba, a belső combnál...
22/30 anonim válasza:
Szárnyas betét, és az a "titok", hogy a bugyid tartja meg. Az olyan fazon, ami sétánál sem vág be, és persze nem tanga :), valószínűleg jó lesz, de divatos most a női "boxer", ha száras alsót szeretnél.
23/30 anonim válasza:
Szárnyas betétet használok, és normális franciabugyikat hordok.
Továbbra is várom a megoldást. :/
24/30 A kérdező kommentje:
Sziasztok,
Hűű most látom csak a rengeteg választ. Bár kicsit ekanyarodott a téma, de köszönöm mindenki hozzászólását.
A legleghosszabb betétet használom ejszaka, én is úgy látom, hogy oldalt szokott kifolyni.
A rétegek mikor megvan: pléd-lepedő (plusz ugye bugyi-pizsamanadrág), szóval egyszerűen hihetetlen, hogy hogy lett még a matrac is olyan :S
2020. febr. 14. 22:56
25/30 A kérdező kommentje:
Néha vannak olyan hónapok, mikor az első kèt éjszaka egyszerűen brutális. Teljesen kiszámíthatatlan, hogy mikor...
2020. febr. 14. 23:00
26/30 1112 válasza:
Rakjál ilyenkor magad alá valami régi lepedőt is, azt is lehetőleg több rétegbe hajtva, és ne nagyon ficánkolj éjszaka, szerintem csak akkor folyik ki oldalt, ha az oldaladra fekszel; én ilyenkor a hátamon szoktam aludni. Ja és még vas van pl a joreggelt kekszekben is. Az is jó.
27/30 1112 válasza:
*javítás: nem régi lepedő, hanem régi törölköző, és lehetőleg azt is több rétegben magad alá hajtva. Hogy ne az ágyat kelljen takarítani. És a törölközőt azt kövi kimosás előtt elő is tudod öblíteni. Hogy pl vízzel, meg mosószappannal-vagy mi annak a neve -vagy pl babatusfürdővel -többel nincs tapasztalatom, de lehet, hogy másik is jó- na, szal azzal átdörzsölöd, és akkor abból kijön a nagyja, és akkor szerintem utána menjen majd mosásba. De akkor ez a törölköző ez több napig legyen alattad, ne csak az első napon, és nem kell rögtön kimosni, hanem amikor már elmúlt a "piros betűs hét", akkor mossad ki, mert amúgy ezt nehézkes kimosni, meg ha nincs másik lepedőd, akkor amíg szárad mert kimostad, mit raksz magad alá, szóval ilyenkor praktikus lehet az egész héten magad alatt tartani a törölközőt, és akkor utána kimosni, ha már nem áll fönn a veszélye, hogy véres lesz.
28/30 1112 válasza:
*Ja és mégegy; hogy amikor megvan, akkor praktikus, hogy mikor lefekszel, pizsamagatyát sem kell használni, mert akkor azt is ki kéne mosni. Szóval olyankor lefekvéskor amikor már lefekszik vki aludni, olyankor már le lehet venni, úgyis be lehet takarózni.
29/30 1112 válasza:
*alsógatya,meg betét maradhat, de szerintem úgy jobb, mert a pizsamagatyát azt is nehézkes naponta váltogatni (ha mondjuk pl valaki nem full gazdag, és nem áll egy rakat a rendelkezésére), és pl ha van testvéred és észreveszi, az mondjuk elszörnyülködhet rajta, hogy az előző éjjeli folt pl rádkerült; szóval lefekvéskor a pizsmanadrágot szerintem ilyenkor már le lehet venni. Be leszel takarózva.
30/30 1112 válasza:
*Ja egyébként szal a foltot szerintem le tudod az ágyadról is szedni babatusfürdővel, csak lehetőség szerint próbáld meg valahogy kiöblíteni is, meg pl nem tom , mennyi idő alatt tudhatna megszáradni az ágyad; ha így összevizezed; meg pl a tusfürdő az olyan, hogy nem arra van, hogy magadon tartsd , szóval mindig legyen alattad lepedő, mert az azért valamilyen szinten lehet ilyen vegyszer cucc, és akkor irritálhat, ha közvetlenül arra fekszel, merthogy frissen van ott a tusfürdő. Többféle takarítási trükköt én még nem próbáltam, de nekem ez pl bevált. Folyékony szappan pl nem olyan hatékony textilre ment vér esetén. Ja meg de, mégis , próbáltam, ahhoz is víz kell, valami mosószappan, vagy mi az, azzal átdörzsölni. Az is jó pl folt ellen szerintem. Én azt pl ruháknál már próbáltam, ott bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!