Hölgyek! Ti hogy mossátok az párotok olajos munkásruháit?
Eddig nem volt gond ezzel. De most észrevettem a zoknijaimon, hogy picit szürke foltosam gondolom az olaj valahogy rá ragad.
Először a " sima" ruhákat teszek be és a végén az övét. A dobot kiszoktam törölni ( mosóport nem váltottam)
Inkább áztassam ki előtte szedjük szét a mosógépet takarítani?
Mit javasoltok?
Meg tudjuk oldani, hogy a munkásruhát külön gépben mossuk mi is(egy ócska ezeréves gép egyébként, de a célnak megfelel). Sőt, a párom akkor is külön gépben mosta, mikor egyedül élt.
Egyébként én is az áztatást javasolnám.
Köszönöm, gondolkodtam én is a 2 gépen így tegnap. Csak azt nem értem miért most kezdte el befogni a cuccokat.
Nézek még olyan folt tisztítót is
Sűrűbben takarítás a mosógépet.
90 fok trisovql. Addig is.
Biztos, hogy le leszek pontozva, de két dolgot mondanék. Az egyik, bár nincs olajos munkásruhája a férjemnek, mert nem olyan a munkája, de mivel időnként lemegy a műhelybe, oda farmert és köpenyt vesz fel. Ezek pedig eléggé hamar bekoszolódnak. Minden alkalommal Biopon áztatóporba (nem Biopon mosópor!) áztatom, utána simán be tudom tenni a sötét ruhák közé, tökéletesen tisztára mos mindent a gép.
A másik, a kutya matracainak huzata. Mivel ezeket elég sűrűn kell mosnom (főleg a kinti matrac huzatát), ezeket kirázom, majd Bioponba áztatom. De még így is marad rajta kutyaszőr, ezért ezeket egy, kizárólag erre a célra használt párnahuzatba teszem, és így a mosógépbe. Ehhez soha nem teszek más ruhaneműt. Mindig tiszta marad a dob, soha nem lett szőrős semmi, amit utána mosok.
Nem egyszerre rakom be a sima ruhát a munkás ruhával.
Nekik az a baj,.hogy sárban is fetrengenek olykor tehát nem mondhatom neki h vigyázzon jobban ez sajnos ilyen nem is ezzel van a baj.
Mi ez a sztereotípia?
Csak nő mosható ruhát, vagy mi?
Nem értem most ide mi köze a sztereotípiának.. meg minek kell kötekedni 🤔
Nem tudsz érdemben választ írni akkor görgess tovább 🤷
Be dobja ő is időnként sőt ki is tereget.
De itt nem ez volt a kérdés mivel nem rakja be ő máshogy, mint én 🤞😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!