Rossz illat van a lakásba. Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Nagyon tisztaságmániás vagyok, napi 2x porszívózók, felmosok, mindent áttörölgetek stb., de mégis úgy érzem, hogy koszosak vagyunk. Hiába szellőztetek, nagyon rossz illat van a lakásban, már mindent megpróbáltam. Az összes légfrissítőt kiprobáltam a Brise-től az Airwick-en keresztül mindet, egy kis ideig érezni és annyi. Vettem illatgyertyákat, nem használt. A porszívóba citromos tablettát használok, a felmosóvíz szintén finom citrom meg alma illatú szert használok, de nem érezni, bármit teszek visszajön a rossz illat. Mióta ide költöztünk fenn áll ez a probléma és már tényleg nem tudom mit tegyek. 1 szobakonyha, a barátommal lakunk ketten, nem zsufólt a lakás csak pár bútor van. A falak nem vízesek, a lakás szép állapotban van, dohányfüstmentes, de elég forgalmas út mellett lakunk, sok az autó. Most már tényleg kétségbe vagyok esve, nem tudom mit tegyek. Tudnátok segíteni?2010. júl. 22. 20:11
12/12 anonim válasza:
brise inodéz barack nagyon jó illata van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!