Mivel tisztítható a penész a függönyből? Kimostam wanishel, és csak halványodott, nem tünt el. Sajnálnám kidobni, mert nagyon szeretem.
Ha színes, akkor fújd be ismét vanishel ott ahol penészes, s hagyd egy egész este állni, majd másnap mosd ki 40 fokon jó hosszú programon.
Ha fehér, akkor fülpucolóra tegyél hipót, s ott ahol penészes kenegesd be,hagydd álni egy estére, s másnap mosógépben 40 fokon valami hosszú programra tedd be.
Szia! Anyósom a trisóra esküszik.
Üdv.
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat.Még mindig küzdök vele, mindent kipróbálok, amit javasoltatok.Egyébként fehér a függöny.
Nekem is penészedett már be függönyöm, és a mosógép adagolójának az elkülönített fehérítős tartályát (elméletileg egy háromszög amiben Cl felirat van - így jelölik) telenyomtam domestos-sal + a szokásos mosópor-öblítő adag, és a gépet elindítottam 90 fokos fehérítős programmal, és teljesen kihozott mindent, és még friss, "tisztaság" illata is lett a függönynek.
Ha nem tudod melyik a gépeden a fehérítős program, akkor nézd át a kézikönyvét abba benne van, de ha nincs meg a kézikönyv akkor meg rákeresel a modellszámra neten, és onnan is letudod szedni.
Remélem segíthettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!