Mennyit és mikor szoktatok takarítani?
Egyedül csináljátok v van aki besegít?
Van meghatározott fix sorrend, mi után mit csináltok?
Mennyi szabadidőtök van mellette?
Négytagú a család+cicák.
Hetente vasárnap van a nagytakarítás, hétközben csak elpakolom ami nagyon nincs a helyén, főzés-mosogatás-mosás megy. Hazaérek gyorsan átporszívózom a padlót(akus könnyű, kb mintha felsepernék, csak jobb), és kétnaponta fel is mosok(nincs szőnyegünk, ezért kb semmi), de a szőrös gyerekek miatt kell.
Vasárnap a gyerekszoba, jön a nappali-háló, folyosó-wc, konyha végül a fürdő.
Alapos rendrakással kezdek, pláne a gyerekek miatt, utána a bútorokat törölgetem át, ha nem poros akkor ragad, porszívó és felmosás, helységenként, és ez bevált, hogy már kész az egyik, akkor folytatom a másikkal. Ágyakat két hetente húzom el, a szekrényeket ha a férjemet is rá tudom venni. Ablakpucolás sem tart sokáig, azt ha már nagyon látványosan koszos, de időben max egy óra plusz munka lenne, valahogy kimarad.
Egyedül csinálom, ha segítenek, akkor 8óra, egyedül 4.
Hűtő+mikró tisztító kendővel törlöm át. Sütőt nem én pucolom, mert nem bírom a tisztítószer szagát, arra jön segítségem, ha nagyon kell, a főzőlapot pedig miután lehült áttörlöm.
Szabadidő, hmmm, hétköznap kb a vacsi utáni 1-1,5óra(későre érünk haza), a teljes szombat, és a fél vasárnap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!