Másnak is nagyon koszolódik a lakás?
Figyelt kérdés
Egyszerűen próbálok rendet tartani rendeszeresen fel mosni stb de mindig annyira sok a por a földön meg tiszta fekete a víz . Panel földszinti lakás.2019. dec. 18. 12:28
1/8 anonim válasza:
Szerezz be egy légtisztítót. Lehet, hogy segít.
2/8 anonim válasza:
Nálunk is ez van. Nem panel, de ugyanúgy földszinti lakás. Ráadásul nem a belvárosban lakunk, hanem egy csendes helyen távolabb a főúttól.
3/8 A kérdező kommentje:
Akkor szinte ez “természetes”
2019. dec. 18. 14:01
4/8 anonim válasza:
Pedig nem természetes. Mi kertes házban lakunk, folyamatosan a ki-be mászkálás, mégis kb. 2-3 naponta porszívózok, meg heti egyszer felmosok, és nem fekete a víz.
5/8 anonim válasza:
Porszívózz, és kézzel moss fel naponta.
Próbáld ki két hétig.
Meglátod a különbséget.
Én is egy ideig csináltam, de már nem.
6/8 anonim válasza:
Feleségem szokott panaszkodni, hogy porszívózás után 2 nappal már por van. Én meg mondom neki, hogy nem kell mindent észrevenni. :DDDDDDD
Családi házban lakunk.
7/8 anonim válasza:
A szőnyegeseknél sosincs por... van vazze de beletapossák.
A PVC padlósoknál, lamináltosoknál örökké por van. Vazze pont ugyanannyi, csak a pvc még vonzza is, a laminálton meg hanyattvágódsz mert csúszik mint állat.
Szőnyegeséknél alap az asztma, pvc-s lamináltos helyen érdekes mód senkinek nincs semmi baja. Miért is?
8/8 A kérdező kommentje:
Nálam
Sehol nincs szőnyeg 😂😁
2019. dec. 19. 16:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!