Zsíroldót fújtam a gáztűzhely oldalára, foltos lett. Sehogy nem lehet eltüntetni?
Figyelt kérdés
Foglalmam sem volt róla, hogy a tűzhely oldalára nem szabad fújni, kezdő "háziasszony" vagyok. Valahogy el lehet tüntetni vagy lefesteni vagy már foltos marad?2019. dec. 3. 15:42
1/9 anonim válasza:
Én a zománcos tűzhelyemet mindig zsíroldóval tisztítom, semmi baja.
Most le a zsíroldót mosogatószeres vízzel.
Ha inox, akkor nem tudok segíteni.
2/9 A kérdező kommentje:
Inox sajnos.
2019. dec. 3. 15:57
3/9 anonim válasza:
Én az inox szagelszívóval jártam ugyanígy. Sajnos, nem lehet eltüntetni. Inoxot le sem festesz. esetleg öntapadós fólia.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszi.
2019. dec. 3. 19:18
5/9 anonim válasza:
Próbáld meg áttörölni babaolajos kendővel, hátha... Máskor olvasd el a használati utasítást mielőtt vegyi anyagot használsz (én is csináltam már hülyeséget, nyugi)
6/9 A kérdező kommentje:
Olyat hol tudok venni?
2019. dec. 3. 21:53
7/9 anonim válasza:
Babaolajat bárhol, nem gy darab rongy még csak van valahol.
8/9 anonim válasza:
Én zsíroldózom az inoxos tűzhelyet, semmi baja. Tiedet megmarta vagy csak olyan foltos lett? Mert én ablaktisztítóval áttörlöm és nem marad foltos. Ha megmarta, akkor annak annyi sajnos.
9/9 A kérdező kommentje:
Foltos maradt.
2019. dec. 4. 12:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!