Az edények külsejéről hogyan tudom eltüntetni a ráégett ételmaradékot?
Figyelt kérdés
Nektek mi vált be?2019. nov. 2. 13:27
2/6 anonim válasza:
Áztatás és dörzsölés főzés után. Ha már ősidők óta ég rajta a zsíros ramaty, azt semmi se fogja levinni, csak a csiszológép.
3/6 anonim válasza:
Hideg zsíroldót rakjál rá, hagyd egy fél órát legalább hatni, ismételd, ha kell, aztán forró vízzel öblítsd.
5/6 anonim válasza:
Én ősrégi, megörökölt cuccot varázsoltam szinte újjá hideg zsíroldóval. Viszont a szappanos fémdörzsi is jó, de az már melósabb.
6/6 anonim válasza:
Hideg zsíroldót rákenni ás állni hagyni, vagy jó meleg (forró) nátronlúgban áztatni 1 órát (vagy többet, esetleg megismételni). Ekkor jól felpuhul, utána ledörzsölni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!