Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Az edények külsejéről hogyan...

Az edények külsejéről hogyan tudom eltüntetni a ráégett ételmaradékot?

Figyelt kérdés
Nektek mi vált be?
2019. nov. 2. 13:27
 1/6 anonim ***** válasza:
92%
Fém dörzsi szivacs
2019. nov. 2. 13:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
32%
Áztatás és dörzsölés főzés után. Ha már ősidők óta ég rajta a zsíros ramaty, azt semmi se fogja levinni, csak a csiszológép.
2019. nov. 2. 13:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
92%
Hideg zsíroldót rakjál rá, hagyd egy fél órát legalább hatni, ismételd, ha kell, aztán forró vízzel öblítsd.
2019. nov. 2. 14:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
Ha régi, akkor csak a flex.
2019. nov. 2. 18:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
93%
Én ősrégi, megörökölt cuccot varázsoltam szinte újjá hideg zsíroldóval. Viszont a szappanos fémdörzsi is jó, de az már melósabb.
2019. nov. 2. 19:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
71%
Hideg zsíroldót rákenni ás állni hagyni, vagy jó meleg (forró) nátronlúgban áztatni 1 órát (vagy többet, esetleg megismételni). Ekkor jól felpuhul, utána ledörzsölni.
2019. nov. 2. 21:07
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!